KOÇ Burcu Şubat 2015


Koç Burcu Şubat 2015
Ocak ayında gerilemeye başlayan Merkür, Şubat ayının 11’ine kadar sosyal hayatınızı, arkadaşlarımızı, hayat hedeflerimizi temsil eden 11.evimizde gerilemeye devam edecek. Bu süreçte diğer gezegenlerin de 11.evimizdeki hareketleri bu konulardaki terslikleri düzeltmeye zaman zaman destek olacak, zaman zaman da tersliklerin artmasına sebep olacaktır.



2 Şubat’taki Venüs Neptün kavuşumu birçok Koç’un 11.evinde gerçekleşeceği için sosyal çevremizden kopabileceğimiz, onlardan beklentilerimizi sıfırlayacağımız birkaç güne işaret eder. Yine aynı gün 11.evdeki Güneş’in 1. Evdeki Uranüs’le uyumu ise dostlarımızdan hiçbir şey beklememize rağmen onlardan sürpriz bir destek alabileceğimizi de gösteriyor.

5 Şubat’ta Merkür’ün Satürn’le uyumu işimizle ilgili zor bir konuyu çalışarak halledebileceğimizi gösterirken 6 Şubat civarındaki Güneş Jüpiter karşıtlığı kendimize aşırı güvenmemizin ve belki de biraz şımarık davranışlarımızın çevremizce hoş karşılanmayacağı birkaç güne işaret eder.

11 Şubat’ta  Merkür 11.evimizde ileri hareketine başlıyor. Arkadaşlarımızla yaşadığımız üç haftalık sorun çözülüyor. Elenmesi gereken arkadaşlıklar da eleniyor.

19 Şubat’ta Balık burcuna giriyoruz ve bir ay boyunca normalden daha duygusal ve hassas olacağız. 20 Şubat’ta Mars ve Venüs Koç burcuna, 1. Evinize giriyor ve hemen birbirlerine kavuşuyorlar. Zaten duygusal ve hassastık. Üstüne ihtiraslı, tutkulu ve aşk ve ilgi delisi de oluyoruz. Birkaç gün sonra her iki gezegen de Satürn’le uyumlu açı alarak bu kadar uçmamıza engel oluyor. Ayaklarımızı yere bastırıyor. 26 Şubat’ta 12.evdeki Güneş ve Neptün kavuşumu da zaten hızımızı ve ateşimizi kesmeye yetecektir. Çıktığımız yolun aslında uzun bir yol olduğunu anlıyor ve bu kadar hızlı koşarsak nefessiz kalacağımızı anlıyoruz. 

https://www.youtube.com/watch?v=X0NI43mCOgY&list=PL0WAz90wWEO7Ri0_u0Zs1ihjaUeQbHtF7&index=2

Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder