BAŞAK BURCU ARALIK 2014

Aralık ayının ilk iki haftası iyi anlamda sürpriz gelişmelere gebedir. Yay burcundaki gezegen yoğunluğu olayları ve durumları daha rahat ve daha geniş gönüllü bir biçimde değerlendirmemizi sağlarken ayın ikinci yarısı Oğlak burcuna ait enerjilerin artışı bizi daha stresli ve daha çok çalışmak zorunda bırakabilir.

4 Aralık’ta Venüs (4)  Jüpiter’e (12) uyumlu açı yapıyor. Evinizde, ailenizle keyifli saatler geçirebilirsiniz. Ruhunuza iyi gelecek bir tatile çıkabilirsiniz. Huzurlu, dinlenceli, sessizliğin size iyi geleceği bir hafta olacak.

Aralık’ın ilk yarısında Güneş ve Merkür’ün (4) kavuşarak beraberce Uranüs’ünüze (8) yapacağı uyumlu açı da keyif aldığınız sakin hayatınıza bir sürpriz gelişme hazırlayabilir. Bu sürpriz ciddi bir meselenizi çözebilmeniz adına hiç ummadığınız birinden veya ummadığınız biçimlerde bir yardım şeklinde ortaya çıkabilir. Geçen ay boyunca Oğlak burcunda 5.evinizde ilerleyen Mars, 5 Aralık’tan itibaren Kova burcuna, 6. evinize giriyor. Geçen ay boyunca eğlenceye çalışmaktan daha fazla vakit ayırmıştınız. Bu ay çalışkan karınca olmanız gerekiyor.  

8 Aralık’tan 8 Nisan’a kadar Jüpiter 12. evinizde geriliyor olacak. İnzivaya çekildiğiniz bu dönemdeki geri hareketlilik hayal gücünüzü çalıştırıp ruhunuzu ve bedeninizi dinlendirme fırsatını verecektir. 10 Aralık’ta ise Venüs, vurdumduymaz olduğu Yay burcundan 5.evinize, Oğlak burcuna giriyor. Karşı cinse karşı cazibenizin iyice artacağı bu önemde olgun karakterli, aklı başında bir sevgiliyi hayatınıza alabilirsiniz. Yaratıcı işlerinizde başarılı olacak, iç sıkıntıları yaşamayacaksınız. 14 Aralık’ta Venüs’ün (5) Neptün’le (7) uyumlu açısında sevgilinizle ve eşinizle ilgili güzel gelişmeler olabilir. Çok hoş, romantik birkaç gün geçirebilirsiniz.

Bu ayın en zorlu zamanı 15 Aralık’taki Uranüs (8) Plüto (5) karesidir.  İki yıldır etkisi süren bu kare son bir kere daha tam kare açı yaparak ve 2015 yazına doğru da açıdan çıkacak. Bu etki daha uzun vadeli bir döneme ait olduğu için sadece bu aya özgü bir şey söylemek zor ama son iki yıldır güven ve özgürlük duygunuzu derinden zedeleyen olaylar yaşamışsanız, bu konuda tekrar ve son bir kez daha test edilebilirsiniz.

17 Aralık’ta Merkür Oğlak burcuna 5.evinize geçiyor. 20 Aralık’ta da Venüs (5), Pluto ile (5) kavuşarak Uranüs’le (8) kare açı yapınca güven duygunuzu düzeltmek için geçmişle uğraşmayı bırakıp geleceğe odaklanmanız gerektiğini anlayacaksınız. Bencil duygularınız daha öne çıkabilir. Bu konuda karşınızdakini de anlamaya çalışmalısınız. Bu zorlu enerjiyi kendi faydanıza çevirmek istiyorsanız terapi ve destek alabilirsiniz ama sonra yeniden sakin biçimde meselelerinizi ele alın.



23 Aralık’ta Satürn, 2.5 yıldır ilerlediği Akrep burcundan çıkarak Yay burcunda ilerlemeye başlayacak.  Saturn’ün 3. evinizden çıkması günlük işlerinizdeki türlü sorumluluklardan sizi kurtarsa da ailenizi, evinizi, aile büyüklerini ilgilendiren sorunlara ve onlara dair aldığınız sorumluluklara yönlendirecektir sizi. Satürn’ün bu evden geçişi hayatınızın temelini sorgulamanızı da sağlar. Zaten sorumluluklarınızın bilincinde biriyseniz zorlanmayacaksınızdır.  Satürn’ün Yay burcunda ilerlemesinin etkisini ancak Yükselen’in ilk açılarında doğmuş veya 22-26 Ağustos doğumlu Başaklar Aralık ayında hissedebilir. Diğer Başaklar Satürn’ün 3.evdeki etkisini halen yaşamaya devam ediyor olacak. Satürn’ün Yay burcuna girmesiyle ilgili etki hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak istiyorsanız http://www.youtube.com/playlist?list=PL0WAz90wWEO7sHW_S8ni8s7NymPGVSbPv adresindeki 2015 yorumlarını dinleyebilirsiniz.


Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder