TERAZİ BURCU ARALIK 2014

TERAZİ BURCU ARALIK 2014

Aralık ayının ilk iki haftası iyi anlamda sürpriz gelişmelere gebedir. Yay burcundaki gezegen yoğunluğu olayları ve durumları daha rahat ve daha geniş gönüllü bir biçimde değerlendirmemizi sağlarken ayın ikinci yarısı Oğlak burcuna ait enerjilerin artışı bizi daha stresli ve daha çok çalışmak zorunda bırakabilir.

4 Aralık’ta Venüs  Jüpiter’e uyumlu açı yapıyor. Dostlarınızla, çevrenizdekilerle keyifli saatler geçirebilirsiniz. Neşenize iyi gelecek, bolca sosyalleşeceğiniz bir hafta olacak.

Aralık’ın ilk yarısında Güneş ve Merkür’ün (3) kavuşarak beraberce Uranüs’ünüze (7) yapacağı uyumlu açı da sosyal hayatınıza sürpriz bir aşk da kazandırabilir. Bu sürpriz aşkla bir tanıdığınız aracılığıyla karşılaşabilirsiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa ilişkinizde tatlı sohbetler ve bol gezmeler olacaktır. Geçen ay boyunca Oğlak burcunda 4.evinizde ilerleyen Mars, 5 Aralık’tan itibaren Kova burcuna, 5. evinize giriyor. Geçen ay boyunca evinizle ve ailenizle ilgili hareketli gelişmeler olmuştu. Bu ayki hareket eğlenceden yana. Hobileriniz, spor faaliyetleriniz, yaratıcı işleriniz ve çocuklarınızla vakit geçireceğiniz bir ay olacaktır.

8 Aralık’tan 8 Nisan’a kadar Jüpiter 11. evinizde geriliyor olacak. Dostlarınızla sık görüşüp sosyalleştiğiniz bu dönemdeki geri hareketlilik daha kısıtlı bir çevreyle bu sosyalliği devam ettirmenizi sağlayacaktır. 10 Aralık’ta ise Venüs, vurdumduymaz olduğu Yay burcundan 4.evinize, Oğlak burcuna giriyor. Ailenizle ve evinizle ilgili içinizi ısıtan güzelliklerin iyice artacağı bu önemde sevgilinizle de hep evde vakit geçirmek isteyebilirsiniz. 14 Aralık’ta Venüs’ün (4) Neptün’le (6) uyumlu açısında işinizle ilgili güzel gelişmeler olabilir. İş arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirebilir, işinizle ilgili bir soruna yaratıcı bir çözüm bulabilirsiniz. 

Bu ayın en zorlu zamanı 15 Aralık’taki Uranüs (7) Plüto (4) karesidir.  İki yıldır etkisi süren bu kare son bir kere daha tam kare açı yaparak ve 2015 yazına doğru da açıdan çıkacak. Bu etki daha uzun vadeli bir döneme ait olduğu için sadece bu aya özgü bir şey söylemek zor ama son iki yıldır hayatınızın temelini atmak ve sevmek/sevilmek ihtiyacınızı derinden zedeleyen olaylar yaşamışsanız, bu konuda tekrar ve son bir kez daha test edilebilirsiniz. Yuva kurmayı, ev sahibi olmayı ertelediyseniz bunları gerçekleştirmeye dair tekrar adım atmanız gerekebilir.

17 Aralık’ta Merkür Oğlak burcuna 4.evinize geçiyor20 Aralık’ta da Venüs (4), Pluto ile (4) kavuşarak Uranüs’le (7) kare açıyapınca ilişkilerinizdeki sorunları düzeltmek için olayların temeline inmeniz gerektiğini anlayacaksınız. Muhafazakar duygularınız daha öne çıkabilir. Bu konuda karşınızdakini de anlamaya çalışmalısınız. Bu zorlu enerjiyi kendi faydanıza çevirmek istiyorsanız ailenizden destek alabilirsiniz ama olaylara tekrar dönerek sakin biçimde meselelerinizi ele almalısınız.

23 Aralık’ta Satürn, 2.5 yıldır ilerlediği Akrep burcundan çıkarak Yay burcunda ilerlemeye başlayacak.  Saturn’ün 2. evinizden çıkması maddi anlamda girdiğiniz darboğazlardan sizi kurtarsa da günlük hayatınızın meşguliyetini artıran, yeni şeyler öğrenip bu öğrendiklerinizi de uygulamaya koymanızı gerektiren yeni sorumluluklar aldıracaktır. Satürn’ün bu evden geçişi yeteneklerinizi ve kabiliyetlerinizi sorgulamanızı da sağlar. Zaten günlük sorumluluklarınızın bilincinde biriyseniz zorlanmayacaksınızdır.  Satürn’ün Yay burcunda ilerlemesinin etkisini ancak Yükselen’in ilk açılarında doğmuş veya 22-26 Eylül doğumlu Teraziler Aralık ayında hissedebilir. Diğer Teraziler Satürn’ün 2.evdeki etkisini halen yaşamaya devam ediyor olacak. Satürn’ün Yay burcuna girmesiyle ilgili etki hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak istiyorsanız http://www.youtube.com/playlist?list=PL0WAz90wWEO7sHW_S8ni8s7NymPGVSbPv adresindeki 2015 yorumlarını dinleyebilirsiniz.
Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder