ASLAN BURCU ARALIK 2014

Aralık ayının ilk iki haftası iyi anlamda sürpriz gelişmelere gebedir. Yay burcundaki gezegen yoğunluğu olayları ve durumları daha rahat ve daha geniş gönüllü bir biçimde değerlendirmemizi sağlarken ayın ikinci yarısı Oğlak burcuna ait enerjilerin artışı bizi daha stresli ve eskisinden daha çok çalışmak zorunda bırakabilir.

4 Aralık’ta Venüs Jüpiter’e uyumlu açı yapıyor. Sevgilinizle romantik günler geçirebilirsiniz. Yeni bir sevgiliniz olabilir. Çok eğlenceli ve keyifli, kahkahası bol bir hafta olacak.
Aralık’ın ilk yarısında Güneş ve Merkür’ün kavuşarak beraberce Uranüs’ünüze yapacağı uyumlu açı da keyfinize keyif katacak sürprizler hazırlayabilir. Bu sürprizler sizi yeni bir maceraya, yeni bir eğitim ve seyahat fırsatına sürükleyebilir. Geçen ay boyunca Oğlak burcunda 6.evinizde ilerleyen Mars, 5 Aralık’tan itibaren Kova burcuna, 7. evinize giriyor. Geçen ay boyunca işinizle ilgili yaşadığınız gerginlikler bitiyor. Enerjinizi ikili ilişkilerinize harcıyorsunuz. Aşta ısrarcı ve sabırsız olabilirsiniz.

8 Aralık’tan 8 Nisan’a kadar Jüpiter 1. evinizde geriliyor olacak. Her alanda yıldızınızın parladığı bu dönemdeki geri hareketlilik karşınıza çıkan fırsatları sakince oturup değerlendirme fırsatı yaratacak size.  10 Aralık’ta ise Venüs, vurdumduymaz olduğu Yay burcundan 6.evinize, Oğlak burcuna giriyor. İşinizle, sağlığınızla ve yaşam düzeninizle ilgili sorunları büyük bir kolaylıkla çözebilirsiniz. İş arkadaşlarınza toleransınızın arttığı, işinizde huzur ve rahatlık arayacağınız ve eskisinden çok çalışsanız bile işin altından kalkabileceğiniz için memnun olacağınız bir zamandır bu. İş çevresinden tanıdığınız biriyle yeni bir ilişkiye de başlayabilirsiniz. 14 Aralık’ta Venüs’ün Neptün’le uyumlu açısında partnerinizle işinizle ilgili güzel gelişmeler olabilir. Çok hoşunuza giden bir hediye veya bir takdir alabilirsiniz.

Bu ayın en zorlu zamanı 15 Aralık’taki Uranüs Plüto karesidir.  İki yıldır etkisi süren bu kare son bir kere daha tam kare açı yaparak ve 2015 yazına doğru da açıdan çıkacak. Bu etki daha uzun vadeli bir döneme ait olduğu için bu aya özgü bir şey söylemek zor ama son iki yıldır işinizle, kariyerinizle veya sorumluluklarınızla ilgili süregelen durağanlıktan sıkılıp yeni bir maceraya atılmak isteyebilirsiniz. Aldığınız tavsiyeler sizi bu konuda desteklemediği için kızabilirsiniz.

17 Aralık’ta Merkür Oğlak burcuna 6.evinize geçiyor. 20 Aralık’ta da Venüs (6), Pluto ile (6) kavuşarak Uranüs’le (9) kare açı yapınca işinizle ilgili sorunları açıkça konuşup aradığınız yeniliği yaşamak üzere yola çıkabilirsiniz. Bu zorlu enerjiyi kendi faydanıza çevirmek istiyorsanız açık alanlarda dolaşın, ufku seyredin ama sonra yeniden sakin biçimde meselelerinizi ele alın.


23 Aralık’ta Satürn, 2.5 yıldır ilerlediği Akrep burcundan çıkarak Yay burcunda ilerlemeye başlayacak.  Saturn’ün 4. evinizden çıkması ailenizi, evinizi, aile büyükleriyle ilgili sorunlardan ve onlara dair aldığınız sorumluluklardan sizi kurtarsa da eğlenmek ve rahatlamak, kendinizi ifade etmek konusunda zorlanmaya başlayabilirsiniz. Bir hobinizle istikrarlı bir şekilde ilgilenebilir, spor yapmaya başlayabilirsiniz. Satürn’ün bu evden geçişi sizi daha alçakgönüllü olmaya zorlar. Bunu yapıyorsanız zaten zorlanmayacaksınızdır.  Satürn’ün Yay burcunda ilerlemesinin etkisini ancak Yükselen’in ilk açılarında doğmuş veya 22-26 Temmuz doğumlu Aslanlar Aralık ayında hissedebilir. Diğer Aslanlar Satürn’ün 4.evdeki etkisini halen yaşamaya devam ediyor olacak. Satürn’ün Yay burcuna girmesiyle ilgili etki hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak istiyorsanız http://www.youtube.com/playlist?list=PL0WAz90wWEO7sHW_S8ni8s7NymPGVSbPv adresindeki 2015 yorumlarını dinleyebilirsiniz.

Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder