Akrep Burcundaki Satürn Gerilemesi Sona Erdi

20 Temmuz'da Akrep burcunda gerilemesini tamamlayan Satürn, henüz Akrep burcundan çıkmadıysa da gerilerken yaşattığı zorlukların dozunu ilerlerken azaltacağı için herkes için günler biraz daha rahat geçecektir.

Satürn'ün hangi evinde ilerlediğini ancak kişisel doğum haritanı inceleyerek bulabilirsin. Eşit ev sistemine göre (nerede doğduğunun öneminin olmadığı) ve Yükselen Burcunun ilk derecesinde doğduğun varsayılarak hazırlanan genel gazete/dergi yorumları, kişisel olarak sana her zaman uygun olmayabilir. Yükselen burcunun ileri derecelerinde doğduysan bahsi geçen etki aslında bir sonraki evinde gerçekleşiyor olabilir. Sana hiç uymadığını düşündüğün bir yorum varsa, Yükselen burcunu takip eden, bir sonraki burcu da okumayı deneyebilirsin. 

Yine de eşit ev sistemi ve yükseleninin ilk derecesinde doğduğunu varsayarak, Satürn gerilemesi seni şöyle etkileyecektir:

KOÇ: Geçtiğimiz altı ayda hayatında çok ciddi ve ağır şeyler oldu. Üzerinde büyük bir yük vardı. Bu günden itibaren bu yükleri yavaş yavaş azaltacak ve ciddi meseleleri yavaş yavaş çözeceksin. 

BOĞA: Geçtiğimiz altı ayda yaşadığın ilişki/ortaklık problemleri yavaş yavaş çözülüyor. İkili ilişkilerinde (aşk, iş, arkadaşlık) verdiğin sözleri yerine getirebilecek imkanların oluyor. 

İKİZLER: Geçtiğimiz altı ayda işinde yaşadığın problemler yavaş yavaş azalacak. Kendini tembel veya güçsüz hissettiğin bu dönem kapandı. Bundan sonra çalışkan ve daha enerjiksin.

YENGEÇ: Geçtiğimiz altı ayda sevdiklerine karşı sorumluluklarını aksatmış, sevdiğin uğraşlara karşı ilgini kaybetmiş olabilirsin. Bundan sonra sevdiklerinden ne istediğini bileceksin. İlgini çekebilecek uğraşların neler olduğunu anlıyorsun

ASLAN: Geçtiğimiz altı ayda evin ve ailenle ilgili sorumlulukların ve bitmeyen meseleleri seni çok yormuştu. Bundan sonra evinde ve ailende daha çok huzur var. 

BAŞAK: Geçtiğimiz altı ayda zihnini toplamakta, konsantrasyonunu kurmakta çok zorlanıyordun. Bundan sonra aklına koyduğun şeyi hayata geçirmek konusundaki sıkıntıların ortadan kalkıyor. 

TERAZİ: Geçtiğimiz altı ayda finansal sorumlulukların seni zorlamıştı. Bütçeni dengede tuttuysan ve ufak da olsa yatırımlar yaptıysan bundan sonra karşılığını alacağın günler geliyor.

AKREP: Geçtiğimiz altı ayda her türlü sorumluluğun seni yoruyordu. Sorunlara bir yetişkin gibi bakamıyor, onlarla ilgilenmek yerine çekip gitmek istiyordun. Geçtiğimiz iki yıl seni çok zorlamıştı. Bundan sonra kendinden emin ve hayatının kontrolünü eline alarak ilerleyebilirsin.  

YAY: Geçtiğimiz altı ayda geçmiş travmalarınla, geçmişten getirdiğin ve bir türlü üzerinden atamadığın yüklerinle uğraştın. Bundan sonra yüklerini yavaş yavaş atacak ve geçmişi geçmişte bırakmayı öğreneceksin. 

OĞLAK: Geçtiğimiz altı ayda geleceğinle ilgili endişeler yaşadın. Ulaşmak istediğin hedefler sanki çok uzaktı ve bunlara ulaşman mümkün değil gibiydi. Aslında bu konu iki yıldır devam ediyor ama son altı ayında bu konudaki hevesin iyice kırıldı. Bundan sonra hedeflerine ulaşmak konusunda doğru adımlar atabileceksin. Hedeflerini değiştirmen gerekmiyor. Sadece o yolda ağır ve emin adımlar atman gerekiyor.   

KOVA: Geçtiğimiz altı ayda kariyerindeki sorumlulukların ve başarıların konusunda zorluklar yaşamıştın. Mesleki hedeflerini ve ilerleyişini engelleyen şeyler vardı. Bundan sonra geçmişte yaşadığın başarısızlıkları ve engelleri aşıyor ve kariyerindeki yükselişe daha ağır ve emin adımlarla ilerliyorsun. 

BALIK: Geçtiğimiz altı ayda hayatını, ufkunu genişletmek, yeni şeyler öğrenmek ve yaşamak istiyor ama bir türlü başaramıyordun. Bundan sonra hayata daha geniş bir pencereden bakabileceksin ve deneyimlemek istediğin yeni şeyleri yavaş yavaş keşfedeceksin.  

Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder