Yengeç Burcunda Yeni Ay

Yengeç burcunda Yeni Ay mı var? Yeni Ay, yeni başlangıçlar gerektiren her konuda çok iyi zamanlardır. Aklınıza hemen plan, proje getirmeyin. Bu başlangıç bir tatil bile olabilir. 

Yeni Ay’ın Yengeç burcunda olması, duygusal anlamda tatmin yaşamak için neye ihtiyaç duyduğumuzu fark etmeye yarayacak. Yeni Ay, burcumuza göre önümüzdeki ay boyunca yeni başlangıçların hangi konularda olduğunu bize söyleyecektir.

Yükselen burcunuza göre Yengeç burcundaki yeni ayın etkileri şöyle:

Koç Burcu
Yengeç burcundaki yeni ay, evinde değişiklik yapmak veya ailenle ilişkilerini yakınlaştırmak için bu senenin en doğru zamanıdır.

Boğa Burcu
Yakın akraba ve sık görüştüğün kişilerle temasını geliştirmek, onlarla yeni bir iletişim zemini oluşturmak için ideal zamanlar başlıyor. Akıl fikir, el kol, her türlü emek gerektiren işlere de başlayabilirsin.

İkizler Burcu
Gelirini, giderini ve bunların zamanlamalarını düşünmen ve bu konulara yeni katkılar sağlaman için düşünme fırsatın olacak. Yeni gelir yaratabilirsin ya da giderlerini yeni bir metotla kısabilirsin.

Yengeç Burcu
Bir yıl boyunca senin burcundaki tek yeni ay bu sabah doğacak. Sana en yakın kişilerle olan ilişkilerini geliştirmek üzere yola çıkabilirsin. Görüntünü iyileştirmek için yeni gardroplara girişme zamanı.

Aslan Burcu
Fedakarlık yapman gerekiyorsa gerekiyordur. Karma gibi düşün. İyilik yap, iyilik bul. İç sesini, onun daha şefkatli olan tarafını dinleyerek gerekeni yapmaya başla.

Başak Burcu
Arkadaşlıklarını değerlendirmen için fırsatın olacak bu ay. Dostlar ne işe yarar, neden varlar? Sen kendin iyi bir dost musun? Arkadaş çevreni genişletmek isteyebilirsin ama bunun için daha samimi tavırların olmalı.

Terazi Burcu
Hayatında nerede durduğunu, neleri başardığını ve aslında gerçekte gitmek istediğin yolun neresi olduğunu düşünüp o yola girme zamanıdır bu ay.  

Akrep Burcu
Öğrenmenin yaşı yok. Yeni bir şey öğrenerek belki de işinde yükselebilirsin. Ya da hayatın daha heyecanlı ve zevkli hale gelir.

Yay Burcu
Borçlarını ve sorumluluklarını düşünmen gerek. Hesapsızca yaşamak nereye kadar? Hayatının mali yönünü düzene sokmak için ne gibi adımlar atabileceğini düşünmelisin.

Oğlak Burcu
Sevdiklerinle veya partnerinle arandaki ilişkiye yeni bir gözle bakmalısın. Onların hataları olabilir ama belki senin de hatan vardır? Düzeltmek için bu ay yeridir.

Kova Burcu
O kiloları hep vermek istersin. O sporu hep yapmak istersin. Tamam ama diyete ve spora başlamak hep ertelenir ya. İşte artık ertelemiyorsun.

Balık Burcu
Çocuk sahibi olmak için yola çıkabilirsin. Yeni bir hobi edinmek için yola çıkabilirsin. İçindeki sanatçı üretken kişiliği sahneye koyabilirsin. Hepsi de pek keyifli gelişmeler.





Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder