Aylık Astrolojisi: Yay Burcu Haziran 2014

Bu ayın teması ilişkiler ve aşk. Yengeç burcunda yükselmiş ve 7. Evinde seyreden libidosu yüksek Jüpiter de buna destek oluyor. Bu ay çoook flörtçüsün. 7 Haziran’da gerilemeye başlayan Merkür bile bu duruma engel olamayacak. 7-17 Haziran arası 7. Evinde gerileyen Merkür, aşk hayatına birkaç gereksiz kişiyi sokabilir ama bunlara hiç üzülmüyorsun bile. Üzülmediğin gibi ileri geri konuşabilir, çamlar devirebilirsin. Sevgilin varsa ilişkiyi yıpratacak kadar büyük bir çamın olabilir. 17 Haziran’dan itibaren ay sonuna kadar eski bir borç, bir mali kriz söz konusu olabilir.

13 Haziran’da Yay burcundaki dolunay, 1. evinde, özgüvenine büyük destek oluyor. Bu birkaç gün olan biteni kendince yorumlayabilir, etrafındakilere gereksiz alınganlıklar yapabilirsin. 1. evindeki dolunay seni bir yıldız gibi parlatacak fakat. Aynı gün Venüs- Satürn karşıtlığı  6 ve 12. evlerindeler. Ofisteki işlerinle dinlence ihtiyacın arasında çekişmelere sebep olacak. Ya tembeli ve işbilmezi oynayacaksın ki işler senin üstüne yıkılmasın. Ya da mecbur işleri üstlensen de iş arkadaşlarına yeterince yardımcı olmadıkları için çok bileyleneceksin.

Ofisteki projeler mesain kadar meşgul ediyor ama seni. 20 Haziran’da Güneş’le Merkür ilişkiler evinde kavuşurken romantik durumlar oldukça ısınıyor. Merkür bu, konuşur. Bir aşk itirafı var ya senden ona ya ondan sana. Özellikle burcun son derecelerinde doğmuş olanlar için ay sonuna doğru aşk dolu günler mümkün. Aşkla işi olmayanlar için de işler yolunda. Oldukça parlak iş fırsatları doğabilir.


25 Haziran’da Mars-Uranüs karşıtlığı 11/5. evler ekseninde çekişmeye sebep oluyor. Sosyal hayatında çılgın eğlence fırsatları var. Belki de eğlence ve flört fırsatları uğruna bazı arkadaşlarını satman gerekebilir. Bu ayın bütün etkileri alem ve romantizm üzerine kurulu. 27 Haziran’a kadar böyle takıldın, takıldın. Çünkü o tarihteki Yeni Ay, 8. Evinde doğacak. İşler biraz ciddiye binebilir. Cicim ayları bitip duygular derinleşir, kıskançlıklar başlayabilir.  Yeni partnerini sen de ciddiye almaya başlıyorsun. 
Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder