Aylık Astroloji: Oğlak Burcu Haziran 2014

Geçtiğimiz aylardaki Büyük Kareler, T-Kareler Yükselen Oğlak’ı çok etkiledi ama dayanıklı Oğlak fazla sesini çıkarmadı. Dünyanın yükünü sırtlanmaya devam etti. Merkür 7 Haziran – 1 Temmuz arası Oğlak’ın önce 7. sonra 6. evlerinde gerilerken yine yükleri koydu omzuna. Bu sefer sınır koyun ve hayır demesini öğrenin. Önce partnerine ‘hayır’ demeli sonra da iş arkadaşlarına ‘hayır’ demelisin. Net iletişim böyle olur. Bundan sonra sorumluluk, dayanıklılık ve disiplin abidesi olup kötü ve sıkıcı sen olacağına eğlenceli arkadaş ya da eş sen olmalısın.

13 Haziran’da 12. Evindeki Dolunay seni günün hayhuyundan uzaklaştırmak ister. Bütün gün yoga, meditasyon yapmak, ya da bir ağaç gölgesinde uyuklamak ne iyi olurdu. Aynı gün Venüs-Satürn karşıtlığı var. Hiç sen gibi değilsin, nasıl da eğleniyorsun, nasıl hafifsin bu birkaç gün.

20 Haziran’da Güneş’le Merkür’ün iş ortamındaki kavuşumunda yine sen, sen gibi olmuyorsun. Müdürüne de itirazını çakıyorsun. Hem de oldukça sert bir biçimde. İş arkadaşların duyduklarına inanamıyor. 25 Haziran’da 10/4. evlerindeki Mars-Uranüs karşıtlığında yöneticilerine karşı isyanın devam ediyor. İşinden ayrılıp kendi işini kurmayı düşünebilirsin.  

27 Haziran’daki Yeni Ay Yengeç burcunda ve 7. evinde doğuyor. Önümüzdeki ay, ikili ilişkilerinde ve sevdiklerinle taze başlangıçlar hazırlıyor. Bu ay sınırlarını yeterince iyi belirleyip çevrene neyi ne kadar üstlenebileceğini doğru anlattıysan sorun yok. Eski sen gibi olmaya devam edebilirsin. Bu süreçte kendine yeni bir iş ortağı da bulabilirsin.



Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder