Aylık Astroloji: Akrep Burcu Haziran 2014

Geçtiğimiz aylardaki Büyük Kare Akrep’i görece az etkilemiş olabilir ama Satürn’ün Akrep’teki seyri devam ederken içindeki değişim ve güçlenme devam ediyor. Yönetici gezegenin Mars, hala Terazi’de kuvvetsiz, geri planda sessiz durdu ama kozandan çıkmana, gerçek bir Akrep gibi küllerinden doğmana az kaldı. Mars, Temmuz’da Akrep burcuna geçince ne dediğimi anlayacaksın. Son zorlu ayına girdin. Bu ayki Merkür gerilemesi önce geniş fikirli, maceracı ve filozof 9. evde başlarken sonra borçların, krizlerin, cinselliğin ve yeniden doğuşun evinde, 8. evde devam ediyor. Çok derin mevzular ama Akrep’in mevzuları bunlar. Merkür gerilemesinin ilk on gününde (7-16 Haziran) daha dışa dönük ve sosyal organizasyonlarda bulunabilirsin. Buralarda karşına birtakım zorluklar çıkabilir. 17 Haziran’dan itibaren ay sonuna kadar ise daha evvel yaşadığın maddi bir kriz veya bir borç yeniden gündeme gelebilir.

13 Haziran’dan Yay burcundaki dolunay 2. evinde gerçekleşirken bu ay para ve özellikle eşinin parası oldukça gündemde. Eşinin parasını harcama yöntemlerine dair endişelerin var. Uzun zamandır 1. evinde seyreden Satürn yüzünden genel olarak her şeyi aşırı ciddiye alıyorsun. Sen en iyisi biraz rahatla. Eğlenmeye de bütçe ayır.  1. ve 7. evdeki Satürn-Venüs karşıtlığı da sana bunu söylüyor zaten. Partnerin seni seviyor ve sana ilgi gösteriyor. Sen Satürn-vari defansif ve aşırı ciddi mürebbiye tarzını biraz esnetmelisin. Neyse ki bu etki fazla uzun sürmeyecek.

Harcamalarının ayarı olmayan bir partnerin varsa 20 Haziran’daki 8. evindeki Güneş-Merkür kavuşumu biraz zorlu olabilir. Kredi kartındaki dev harcama ya da aniden haberini aldığın bir borç seni krize sokabilir.

Uranüs-Mars karşıtlığı da 12. ve 6. evlerin ekseninde en iyisi bir deniz kıyısına veya bir sağlık merkezine gitmek. Tamam, çok para harcadın zaten ama bunun altından kalkabilirsin ve bu hakkaten çok gerekli sağlığın için. Günlük hayat o kadar yordu ki seni son zamanlarda, kendini şımartmazsan hasta olur zorla dinlenirsin.

27 Haziran’da Yengeç burcundaki Yeni Ay, 9. Evinde seyahat habercisi bir ay vaad ediyor. Haziran’da seyahatini tatilini yaparsan Temmuz ayında yabancı ülkelerden kişilerle işlerin oluyor. 


Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder