Aylık Astroloji: Aslan Burcu Haziran 2014

7-16 Haziran arası Merkür, 12. evinde tatil modunda, hülyalara kaptırmışken 17 Haziran sonrası dışarı çıkıp sosyalleşecek. O günden sonra Merkür dostluklarını, sosyal hayatını etkiyecek. Oldukça ateşli tartışmaların yaşandığı entelektüel toplantıların olacak. Bu tartışmalar zaman zaman sinirlerini bozabilir. Birkaç arkadaşını yeterince iyi bulamayabilirsin. O yüzden grup toplantılarına gidip hiç konuşmadan kös kös oturup dönebilirsin.

13 Haziran’daki dolunay 5. evinde eğlenceye odaklı. Eğlenceli aktiviteler, sanatsal faaliyetlerle geçireceğin birkaç gün seni bekliyor. Aynı günlerdeki Venüs-Satürn karşıtlığı sayesinde aylardır evde pineklemiş olduğundan muzdarip hissettirecek seni. 10. evinden geçen Venüs ofiste hoş bir durum değişikliğine işaret ediyor. Bekarsan caziben artıyor. Biriyle berabersen evinizin enerjisini artırman gerekiyor.

Mars aylardır 3. evinde, o kadar çok şey öğretti ki sana artık yeni bir şey öğrenecek bir gıdım yerin kalmadı. Bunca bilgi birikimini değerlendirmesi için eşine, sevgiline yönlendirebilirsin. Onların çok işine yarayacak bilgiler var elinde.

20 Haziran’daki Güneş-Merkür kavuşumu hayallerinin evinde parlıyor. Uzun zamandır 4. evinden geçen Satürn yüzünden aşırı karamsardın. Şimdilerde hayallerini gerçekleştirebileceğine dair umudun var.

25 Haziran’da Mars-Uranüs karşıtlığı öğrenme aşkınla gezme görme aşkın test edecek. Çok okuyan mı bilir, çok gezen mi, dileması gibi bir şey yaşıyorsun. Çok okudun bir süredir çok gezmen gerek şimdi de.


27 Haziran’daki Yengeç Burcundaki Yeni Ay, 12. evinde, önümüzdeki ay dinlence vaat ediyor. Haziran içinde bütün seyahatlerinizi, gezme tozmalarınızı bitirin, yavaş geçecek Temmuz ayına layıkıyla girin. 
Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder