Aylık Astroloji: Terazi Burcu Haziran 2014

Bu Merkür gerilemesinde Teraziler bavullarını hazır etmeliler. Merkür önce kariyer evinde gerilerken sonra seyahat evine dalacak ve daha evvel gitmiş oldugun bir yere seni tekrar götürecek. 16 Haziran sonrası yarıda bıraktığın kursları, sertifikaları, lisansları tamamlamak için ideal zamanlar. Aklın burada olmayacak hep uzaklarda, egzotik yerlerde olacak.

13 Haziran’da Yay burcunda gerçekleşecek olan dolunay 3. evinde, seyahatinden evvel detaylı araştırmalar yapmanı isteyecek. Yabancı dilini biraz daha kuvvetlendirmen gerekebilir. Ya da çok farklı yerlere seyahat etmen gerekecekse seyahat planını önceden detaylandırman gerekebilir.

Bu seyahat, fiziksel anlamda, bir uçağa atlayıp gittiğin bir yer olmak zorunda değil. Felsefi bir yolculuğa da çıkabilirsin. Bu her nasıl bir yolculuksa detaylı yaklaşmak gerek. Gözden kaçan çok yönü olabilir.
Aynı gün Venüs-Satürn karşıtlığı kazanç ve harcama konulu evlerine isabet ettiğinden istediğin kadar rahat para harcayamayabilirsin. 2. evde transit halindeki Satürn, maddi imkanlarını biraz kısabilir. 8. evindeki Venüs ise bu ‘öğrenme amaçlı’ seyahatine çok rahat borç para ya da destek sponsor bulabilir.

Terazi’nin yönetici gezegeni de olan Venüs, 23 Haziran’a kadar Boğa burcunda güçlüdür. Bu sebeple borç bulmak, sponsorluk ve burslar bulmak konusunda rahattır. Satürn’ün 2. Evindeki cimriliğinden arta kalan birikimlere ihtiyacı olmayabilir. 

20 Haziran’da Merkür’le Güneş’in seyahat ve öğrenim evindeki kavuşumu esnasında da bir seyahat hediyesi ya da burs fırsatı yakalayabilirsin.

 25 Haziran’daki Mars-Uranüs karşıtlığı, ilişkilerin üzerinde biraz zorlayıcı olabilir. Kendi burcundaki Mars yüzünden sevgiline karşı aşırı talepkar olabilirsin. Venüs’ün geçtiğimiz ay biraz da açgözlü olabilen Boğa’da olması yüzünden isteklerin maddi şeyler olabilir. O yüzden biraz abartmadan istemeyi bilmek gerek. 23 Haziran’da İkizler burcuna geçecek olan Venüs sayesinde zaten bu etki de geçecek. 

27 Haziran’da Yengeç burcunda, kariyer evinde doğan Yeni Ay, bunca seyahat ve harcamalardan sonra seni taptaze bir şekilde işinin başında görmek ister.


Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder