Aylık Astroloji: Başak Burcu Haziran 2014

Başak’ın yönetici gezegeni Merkür’ün 7 Haziran’dan itibaren ay boyunca gerilemesi pimpirikli Başak için biraz daha endişe verici olsa da İkizler’deki Merkür gerilemesi o kadar da kötü değildir. Merkür’ün ilk on günlük gerilemesi Yengeç burcunda sosyal çevreni etkiliyor. Uzun süredir Yengeç burcunda olan Jüpiter sayesinde bir sürü yeni arkadaşların olmuştu ama şimdi bu arkadaşların senden beklentileri o kadar çok ki biraz eleme yapma zamanın geldi. Güzel bir çevresi olsun ister insan ama çevresi insanı bitik düşürmemeli. 

17 Haziran’dan itibaren 10. evinde gerileyecek olan Merkür, işle ilgili iletişim problemleri çıkarabilir. Internet üzerinden ya da teknolojik bir iş yapıyorsan teknik sorunlar çıkabilir. İş maillerinde aksamalar olabilir. Biraz yoğun da olsa verimli bir dönem olacak. 

13 Haziran’da Yay burcundaki dolunay 4. evinde gerçekleşerek seni tekrar evine gönderiyor. Ne zamandır, evini, aileni ihmal etmiştin. Biraz onlarla ilgilensen iyi olacak. Aynı gün yaşanacak olan Venüs-Satürn karşıtlığı da öğrenme, kendini geliştirme konularına dikkat çekecek. Ne zamandır 3. evinden geçen Satürn yüzünden okumadığın makale, bilmediğin şey kalmadı. Sanki sonsuza kadar öğrencisin ve sonu gelmeyen bir bilgi beceri sınavına tabi gibisin. Olsun ama sonunda mesleğindeki yerini sağlamlaştırıyorsun. İstediğin titrleri alıyorsun. Karşıtlık günü, dışardan biri, daha önce tanışmadığın yabancı biri gelip senin konuların hakkında ahkam kesebilir. Bu kişiyle herhangi bir yarışa sokma kendini. Senin tecrüben ve öğrendiğin tonlarca şey var. 

20 Haziran’da ise bunca entrikanın bittiği gün olacak. Güneş’le Merkür kariyer evinde kavuşurken itibarını parlatacak. Hemen akabinde 25 Haziran’da Mars-Uranüs karşıtlığı mali evlerde gerçekleşiyor.  Mars aylardır para evinde geriliyordu. Şimdi ileri hareketiyle azalan gelirlerin yeniden artmaya başlamıştı. Tabii bununla beraber harcamaların da artıyor. Bu karşıtlık ani bir harcama yapmanın habercisi olabilir. Para kazanmanın değişik, sıradışı yöntemlerini bulabilirsin. Kuvvetli ve saygın 10. evinde yerleşik yönetici gezegenler sayesinde para meseleleri kolaylıkla halledilecek.  

27 Haziran’daki Yengeç Burcundaki Yeni Ay, 11. evinde geleceğe dair planlar yapmanı gerektirecek. Belki de bir arkadaşın sayesinde bu planları yapabileceksin.


Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder