Aylık Astroloji: Kova Burcu Haziran 2014


Mars, geçen Aralık’tan beri 9. evinde seyrine devam ediyor. Hala çözümlenmemiş hukuki bir meselede çözüme yakınsın.Hep çıkmak istediğin seyahate çıkmayı sağlayabilir ya da tamamlamayı istediğin eğitimi nihayetlendirebilirsin bu ay. 

7 Haziran – 1 Temmuz arası Merkür önce 6. sonra 5. evinde gerileyecek. Bu süreçte önce günlük işlerini, ajandanı, takvimini organize etmen gerekecek. Ofiste geçirdiğin uzun saatler sağlığını bile etkilemiş olabilir. Bir sağlık taramasından geçsen iyi olur. Bunları hallettikten sonra 5. evin goygoycu, eğlenceli yanının keyfini sürebilirsin.

13 Haziran’daki dolunay, 11. evinde gerçekleşirken uzun süredir görüşmediğin dostlarınla bir araya gelme fırsatın olacak. Aynı gün gerçekleşen Venüs-Satürn karşıtlığı işinle ailen arasında seçim yapmaya zorlayacak bir konuyu da gündeme getirebilir.

20 Haziran’daki Güneş-Merkür kavuşumu eğlenceli ve keyifli 5. evde, tam da ihtiyacın olan yerde gerçekleşiyor. Bugün biriyle flört etmeye başlayabilirsin. Birkaç gün sonra, 25 Haziran’da gerçekleşecek olan Mars-Uranüs karşıtlığında ummadığın bir gelişme sayesinde hukuki işlerin, seyahatin, eğitimin gidişatı değişebilir.


27 Haziran’da 6. evinde doğan Yeni Ay ile sağlığına ve işine yaklaşımında değişimler olacak. Stresini azaltman, daha iyi beslenmen ve günlük işlerini yoluna koyman gereklilikleri ortaya çıkacak. İş arkadaşlarınla ilgili yeni bir gelişme olabilir. 
Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder