Balık Burcu: Haziran 2014

Mars, Aralık 2013’ten beri Yükselen Balık’ın 8. evinde seyrediyor. Hala çözümlenmemiş borç, miras, alacaklar konularına hız kazandırıyor. Partnerinin maddi durumunda yakında bir düzelme bekleyebilirsin.

7 Haziran’da 5. evinde gerilemeye başlayacak olan Merkür, romantik bir ilişkinin seyrini yavaşlatır. Gördün, beğendin, bakıştın, konuştun, yemeğe çıktın, gibi ilerliyorsa mesela normal bir ilişki, bu seferki biraz tutuk işte. Fazla yavaş.

17 Haziran’dan sonra ise Yengeç burcunda ve 4. evde gerilemesine devam edecek olan Merkür, evde, beyaz eşyaların ya da tesisatların bozulmasına sebep olabilir. Bir süredir 5. Evinde seyreden yükselmiş Jüpiter sayesinde bunlara aldırmayacaksın. Agustos sonuna kadar aldırış etmediğin bir dönemdesin.

13 Haziran’da 10. evinde gerçekleşen Dolunay spotları üzerine çeviriyor. İki haftadır biraz kendini saklıyordun, şu ara bu ilgi alaka hoşuna da gidecek. Beklenmedik bir iş fırsatı da çıkabilir. Belki de flört ettiğin kişi, hiç ummadığın bir biçimde ilişkinizi ciddileştirebilir. Aynı gün 3/9. evlerde gerçekleşen Venüs-Satürn karşıtlığı ile çıkmayı düşündüğün uzak seyahati yakın bir yere çevirebilirsin. Konu komşu ve kankalarla bildiğin yerlerde takılmak çok daha fazla eğlenceli olabilir.

20 Haziran’daki Güneş-Merkür kavuşumu evinde ve ailende daha önce konuşulmuş ama olası görülmemiş bir gelişmeye işaret ediyor. 25 Haziran’daki Mars-Uranüs karşıtlığı 2/8. evlerde gerçekleşiyor. Kıskançlık krizleri sonrası tutkulu kavuşmalar mı yaşıyorsun? Ya da maddi durumu pek inişli çıkışlı.


27 Haziran’da Yengeç burcunda 5. evinde doğan Yeni Ay, aşk hayatına yeni bir başlangıç sağlar. Sevgilin yoksa önümüzdeki ay seni derinden etkileyecek yeni bir ilişkiye başlayabilirsin. Biriyle berabersen partnerinle eğlenceli vakitler geçirip ay boyunca Merkür gerilemesindeki tutukluğu giderebilirsiniz. Çocuk isteyenler için bebek haberi gelebilir. 
Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder