Kuzey Ay Düğümü Akrep'ten Terazi'ye Geçiyor

Eylül 2012’den beri Akrep burcunda olan Kuzey Ay Düğümünü yaşıyorduk. Çok yakında, 19 Şubat 2014’te kader yolumuzda bir değişiklik yaşayacağız. Sabit su burcundaki Akrep’ten, Öncül hava grubu burcu Terazi’ye girerken hayatımıza yeni bir şey girecek. Kuzey Ay Düğümü hep geri hareketlidir. Bu sebeple burçları ters sırayla geçer. Yay’dan Akrep’e geçmişti. Şimdi sıra Terazi’de. Kuzey Ay Düğümü’nün tam karşı noktasında, Güney Ay Düğümü de, Boğa’dan Koç’a geçmek üzere.  

Birçok astrolog, Kuzey Ay Düğümünü bol kısmetli, şanslı Jüpiter’le açıklar. Güney Düğüm ise Satürn gibidir. Kısıtlar, kısıtlanır. Kuzey Düğüm, iyi karmadır. Güney ise negatif enerjidir. 

Ay Düğümleri doğum haritanızda hangi evinizdeyse o evle alakalı, o evin bu yeni burçlarla (Terazi/Koç) aldığı açılarla alakalı yenilikleri ve geride bırakılacakları belirleyebiliriz. Yöntem olarak ise herkes için aynı şey geçerlidir. Kasım 2015’e kadar hayatımızda Terazi özellikleriyle yol alacağız. İşbirliği (Terazi) yapmayı rekabete (Koç) tercih edeceğiz. İlişki kurmayı (Terazi) kişisel çıkarlarımızı gözetmenin (Koç) üstünde tutacağız.  

Bu süreçte dünyada daha az savaş, daha çok diplomatik çözümler görmeyi bekleyebiliriz. Daha çok evlilik, daha az boşanma yaşanır. Aynı şeyleri iş dünyası için de söyleyebiliriz. Daha fazla şirket evliliği, daha çok konsolidasyon yaşanır.

Kuzey Ay Düğümü Terazi’de olanlar kendileriyle de barışmak zorunda kalacak. Bu dünyada bazen doğrularınız için savaşmanız gerekir (Koç) ama bunu yaparken daha fazla eşitlik ve diplomasi (Terazi) gözeterek yapmalısınız. Bastırdığınız öfkeyle (Koç) çıktığınız kavgalarla değil. 

8 Ocak 1977 ila 5 Temmuz 1978 arasında doğanlar için Kuzey Ay Düğümü ikinci tam turunu Terazi’de tamamlamış olarak hayatınızda büyük değişiklikler yaratabilir. Doğum haritanızda bulunduğu noktaya Şubat 2014 ila Kasım 2015 arasında dokunacak olan Kuzey Düğüm, yerleştiği eve ait karmik değişimler getirir. 

Örneğin, Ocak 1978 doğumlu Berna’nın Kuzey Ay Düğümü Terazi burcunda 4. Evinde, Güney Düğümü ise Koç burcunda, 10. evinde yerleşiktir. Berna, ailesiyle (4. Ev) barışacak (Terazi). Kariyerine (10. Ev) ayırdığı uzun vakitleri azaltıp ailesiyle, evinde (4. Ev) daha çok vakit geçirecek. Kariyerinde en iyi (10. Ev/ Koç) olma motivasyonu azaltacak.  Eşiyle beraber (Terazi) yeni bir ev kuracak (4. Ev). Evinin dekorasyonuyla (4. Ev / Terazi) ilgilenecek. 

Aralık 1976 doğumlu Zehra’nın ise Kuzey Ay Düğümü Akrep’in ilk derecelerinde. Kasım 2012’den beri Kuzey Düğüm, 4. Evinde, Güney Düğüm (kısıtlanma) ise 10. Evinde (kariyer) ilerledi. Kuzey Düğümü’nün Terazi’ye geçmesiyle beraber iş sıkıntısının azalacağını sanıyorum. Bu süreçte Zehra anne (4.ev) oldu ve yeni bir ev satın aldı. (4. Ev)


Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder