Balık Burcu: Şubat 2014 Yorumları

30 Ocak gece yarısı Yeni Ay, Yükselen Balık’ın 12. Evinde, Kova burcunda gerçekleşti. Şubat ayında kendi kendinize kalmak isteyecek, korkularınızı tetikleyen şeylerin neler olduğunu anlamak isteyeceksiniz. Meditasyon yapmak, kafa dinlemek, iç motivasyonlarınızı anlamak, uzak seyahatlere çıkıp tatil yapmak isteyeceksiniz. İçinize kapanıyorsunuz. Dua edeceğiniz ve dualarınızın karşılığını göreceğiniz bir dönemdesiniz. Hayal gücünüz oldukça sıkı çalışıyor.  

Yeni Ay, 12. Evde doğarken 6 Şubat’ta Merkür aynı evde geriliyor. Yeni Ay nasıl ‘yenilik’ fırsatı veriyorsa Merkür gerilemesi de tekrar etmeyi gündeme getiriyor. Merkür 12. Evde gerilerken şarjınızın bittiğini anlıyorsunuz ve ‘reşarj’ oluyorsunuz. Eskiden gördüklerinize benzer rüyaları tekrar görebilirsiniz. Bu dönemde rüyaları not etmekte fayda var. Bilinçaltınızın size bir şeyler söyleyebildiği dönemlerdeyiz çünkü. 

31 Ocak’ta geri hareketini tamamlayan Venüs Pluto kavuşumundan dönerek, Yükselen Balık’ın 11. Evinde ilerleyecek. Geçtiğimiz haftalarda arkadaşlarınızdan beklediğiniz desteği görememiştiniz. Dost çevrenizde gerginlikler yaşanmıştı. Bu ay ise sosyal çevrenizde işler artık yolunda. Yeni ve faydalı kontaklar edineceksiniz. Arkadaşlarınızın sayesinde bir hedefinizi gerçekleştireceksiniz. 11. Ev aynı zamanda kariyerinizden elde ettiğiniz kazançtır. Patronla zam konuşması yapmak istiyorsanız doğru zamanlardasınız. Merkür gerilemeden önceki 1-6 Şubat dönemi bu konuşma için daha da ideal. 

Şubat 2014’te herkesi bir şekilde etkileyen Uranüs-Pluto-Jupiter T-Karesi Balık’ın 2-5-11. Evlerinde gerçekleşiyor. Kendi fikirlerinizi uygulatmak ve başkalarının fikirlerini kontrol altında tutmak gibi bir çukura düştüğünüzü anlayabilirsiniz. Bu durum sizde maddi kayıplara da sebep olabilir. 

Balık’ın yöneticisi Neptün, kendi evinde, Balık burcunda, Balık burcunun idealist, hayalperest, sanatçı özelliklerini daha da büyütür. Bu uzun hayal ve ideal yoğun süreçte kimliğinizi korumak, ayaklarınızı yere sağlam basmak gibi konularda zorlanabilirsiniz. Nerede ne kadar realist olmanız konusunda dersler alarak, bir hayali değil, gerçek ihtiyaçlarınız doğrultusundaki ilişkileri hayatınıza çekersiniz.   



Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder