Aslan Burcunda Dolunay

14 Şubat'ı 15'e bağlayan gece dolunay var. Dolunay, Aslan burcunda gerçekleşiyor. Her ne kadar tam saati 15 Şubat 01:53 olsa da Sevgililer Günü gecesine atfedilebilir bir enerji bu. Bu sene Sevgililer Günü'nde öyle küçük, sakin, huzurlu bir şey yapmak istemiyoruz. 

Aslan burcundaki Ay, bir yıldızdır ve parlar. İzlenmek ve alkış almak ister. Kova burcunda geri hareketli Merkür ise çok şaşırtabilir. En azından çok dramatik ve bol konuşmalı bir gece olacağı garanti.    

Yükselen burcunuz da Aslan ise duygularınız bir an zirve yapacak ve bulutların üstünde dolaşıyorsunuz sanacaksınız. Çok geçmeden çaresizlikten dibe vurmuş gibi hissedeceksiniz. Sonra hop yeniden zirveye çıkacaksınız. Bu dalgalanmalar 12 burcun içinde en çok size mal olur.  

Yükselen Başaklar bu günü lüks ama gözlerden ırak bir yerde kutlamayı tercih eder.

Yükselen Teraziler bu 'özel' günü arkadaşlarıyla beraber geçirmek isteyebilir. En iyi ihtimalle birkaç çift arkadaşınızla beraber bir şeyler yapabilirsiniz.

Yükselen Akrepler ise Satürn'deki Akrep'in Ay'a kare açı etkisiyle de bu günü oldukça ciddi, ağırbaşlı bir şekilde kutlar. Evinde yemeğini pişirir ya da hep gittiği, çok bildik bir mekana gider.

Yükselen Yaylar, fırsat bulursa bu günü yurt dışında ya da şehir dışında geçirmek ister. Eğer şehirden uzaklaşma fırsatı yoksa değişik bir yabancı mutfağı denemek üzere bir restorana gidebilir. 

Yükselen Oğlakların sevgilileri aşırı romantik olabilir. Bir Oğlak'a bugün sürpriz yapmak pek başarılı sonuç vermez. Onunla daha samimi vakitler geçirmek istiyorsanız her şeyi planlamasına izin verin.

Yükselen Kova normalde duygularına mesafeli durmayı başarır ama bugün oldukça duygusal bir gününde olacak. Evde oturup sakin bir gece geçirmek isteyecek.

Yükselen Balık'ın sosyal planları bugün yolunda gitmeyebilir. Önceden, planlı gitse iyi olur. Başına gelen sürpriz aksiliklere de takılmamalı artık.

Yükselen Koçlar bugün çok romantik olur. Büyük romantik laflar edebilirsiniz. Bunlar sonradan taşıyamayacağınız kadar büyük olmasın, dikkat.

Boğaların beklentileri büyük ama makul bir masrafa ve çabaya bugünü çıkarması yüksek yararına olur. Sevgilinizin size aldığı gülleri saymayı bırakıp onun varlığını takdir edin.

Yükselen İkizlerin ise bugün çok işi çıkacak. Meşgul de olsanız geceyi sadece yanınızda olmaktan keyif alan biriyle, hiç de özel olmayan bir biçimde geçirmek yine de size batmayacak.  

Yengeçler de çok romantik beklentiler içinde. Sevgiliniz size pahalı hediyeler, kaliteli çikolatalar ve şaraplar sunsa da aslında sevgilinin bunlara harcadığı emeğe daha çok değer vereceksiniz. Değil mi? :)

Zodyakın bütün burçlarının Sevgililer Günü çok keyifli geçsin. 




Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder