Kova Burcu: Şubat 2014 Yorumları

30 Ocak gece yarısı Yeni Ay, Yükselen Kova’nın 1. Evinde, Kova burcunda gerçekleşti. Şubat ayında yeni başlangıçlar, dış görünüşünüzü yenileme zamanı. Adeta güzelleşiyor, cazipleşiyorsunuz. Saç modelinizi değiştirmek, gardrobunuzu yenilemek isteyeceksiniz. 1. Evdeki Yeni Ay, iyi ya da kötü fark etmeyen bir şekilde spotları üzerinize çevirecek. 

Yeni Ay, 1. Evde doğarken 6 Şubat’ta Merkür aynı evde geriliyor. Yeni Ay nasıl ‘yenilik’ fırsatı veriyorsa Merkür gerilemesi de tekrar etmeyi gündeme getiriyor. Saçınızın modelini değiştirmek, gardrobunuzu yenilemek isterken birkaç kazaya uğramanız mümkün. İyice düşünmeden hareket etmeyin isterseniz. Ya da düşünmeden hareket etmek için ayın son günlerini bekleyin. 
    
31 Ocak’ta geri hareketini tamamlayan Venüs, Yükselen Kova'nın 4. ve 9.  Evlerinin yöneticisi olarak Pluto kavuşumundan dönerek 12. Evinde ilerleyecek. Geçtiğimiz haftalarda ev halkıyla veya uzak akrabalarınızla aranıza bir mesafe koymuş olabilirsiniz. Biraz inzivaya çekilmek istediniz. Kişilere istediklerini karşılık vermeden beklemek ve verdikleriniz konusunda da sessiz kalmayı tercih edeceğiniz bir süreçten geçtiniz. Şimdi de işleri oluruna bırakıyorsunuz. Ne planınız var ne aceleniz. Öylesine bir akıştasınız.  

Şubat 2014’te herkesi bir şekilde etkileyen Uranüs-Pluto-Jupiter T-Karesi Kova’nın 3-6-12. Evlerinde gerçekleşiyor. Günlük işlerinizden, iş arkadaşlarınızdan, gündelik koşuşturmalarınızdan biraz bunaldınız. Bu gündelik şeylerin manevi hayatınızı beslemediğini fark ediyor ve daha anlamlı bir şeylerle ilgilenmek istiyorsunuz. 

Kova’nın yöneticisi Uranüs, Koç burcunda biraz kendine dönmüştür. Kendi isteklerini uygulamaya geçirme enerjisine sahiptir. Uranüs, 3. Evde, kendini hiç sakınmadan iletişim kurarak, yazarak, konuşarak, kısa seyahatlere çıkarak gösterir. Aklınız yeni fikirlerle dolup taşıyor. Öğrenciyseniz dersleriniz çok iyi gitmeyebilir. Çünkü formal, standart bir eğitime uygun değilsiniz bu birkaç yıllık dönemde.  


Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder