Oğlak Burcu: Şubat 2014 Yorumları

30 Ocak gece yarısı Yeni Ay, Yükselen Oğlak’ın 2. Evinde, Kova burcunda gerçekleşti. Şubat ayında maddi kazancınız, birikimleriniz, ya da özdeğerinizle ilgili konular gündeme gelecektir. Bu süreçte para harcama konusunda biraz savruklaşabilirsiniz. Hayranlarınızdan, sevgilinizden değerli hediyeler kabul edebilirsiniz. Lüks bir ürünü çok uygun bir fiyata almanız da mümkün. 

Yeni Ay, 2. Evde doğarken 6 Şubat’ta Merkür aynı evde geriliyor. Yeni Ay nasıl ‘yenilik’ fırsatı veriyorsa Merkür gerilemesi de tekrar etmeyi gündeme getiriyor. Satın aldığınız epey pahalı lüks üründe bir sorun çıkabilir. Bunu değiştirmek durumunda kalabilirsiniz. Bu süreçte satın aldığınız ürünlerin fişlerini sakın yok etmeyin.  26 Şubat’a kadar özgüveninizi zedeleyebilecek durumlar da ortaya çıkabilir. Kova burcunda olaylarla aranıza mesafe koyabileceksiniz. Bu zedelenmeyi çabuk atlatırsınız.   

31 Ocak’ta geri hareketini tamamlayan Venüs, Yükselen Oğlak’ın kariyerinin yöneticisi olarak Pluto kavuşumundan dönerek 1. Evinde ilerleyecek. Geçtiğimiz haftalarda kişiliğinizin bazı özelliklerini yeniden şekillendirmek üzerine düşündünüz. Dış görüntünüzün de aslında gerçek kişiliğiniz gibi yansımadığını fark ediyorsunuz ve kendinizi yenilemeye başlıyorsunuz. 

Şubat 2014’te herkesi bir şekilde etkileyen Uranüs-Pluto-Jupiter T-Karesi Oğlak’ın 1-4-7. Evlerinde gerçekleşiyor. Beraberlikler konusunda ani bir fikir değişikliğine kapılabilirsiniz. 7. Evde yerleşen Jüpiter de sizi ilişkilerin içine çok kolay çeker. Bu ilişki yoğunluğunda bir gerçeği gözden kaçırdınız ve onun farkına varıyorsunuz. İtibarınızı, toplum içindeki yerinizi ve kariyerinizi düşünerek, adeta Oğlak olmayı yeniden hatırlayarak, bu gerçeğe göre hareket ediyorsunuz. 

Oğlak’ın yöneticisi Satürn, Akrep burcunda dönüşüm enerjisini yaymaya devam eder. Dış görüntünüzü değiştirmeniz söz konusu, kişiliğinizin sivriliklerini törpülemek, ilişkilerinizi dönüştürmek de söz konusu, dedik. Satürn, 11. Evde, arkadaşlıklar, sosyal hayat evinde seyrederken bu alanları da değiştirir. Yükselen Oğlak’ın sadece bu ay için değil, tüm sene için anahtar kelimesi dönüşüm aslında. 


Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder