Balık Burcu Mart 2014 Yorumları

Mart ayı Yükselen Balık’ın kendi burcunda, 1. Evinde Yeni Ay ile açılıyor. 1 Mart’ta evrenle ve kendinle muhteşem bir uyum içinde oluyorsun. Bu Yeni Ay, eğlence evindeki (5. Ev) Jüpiter’le üçgen açıda. Umutların ve hayallerinin evindeki (11. Ev) Pluto ile sekstil açıda. Yönetici gezegenin Neptün’le, kendi evinde (Balık) kavuşumda. Bu kadar çok uyumlu açı seni tüm ay boyunca şansını açık eder. Sosyal çevrende popülerliğin artar.

Şubat ayında ilişkiler/ortaklıklar evinin yöneticisi Merkür 12. Evinde geriliyordu. Şubat sona ererken bu konuda bilmediğin bir gerçek ortaya çıkmış olmalı. 18 Mart’a kadar Merkür, arka planda, karanlıkta kalıyor. Bazen sana en yakın kişiler hakkındaki düşüncelerinle gerçekler bambaşka olabilir. 6 Mart’tan itibaren Venüs de Kova burcunda, 12. evinde ilerlemeye başlayacak. Partnerinle ilgili biraz da saklı kalmasını isteyeceğin türden, yasak, yasadışı, utandırıcı bir şey ya da çok kafa karıştırıcı bir durumu öğrenebilirsin. 16 Mart’ta, 7. evinde yaşayacağın dolunay da ilişkileri yıpratabilir. Aranızdaki farklılıkları tolere etmeye daha fazla gönüllü olmayabilirsin. Partnerin veremeyeceğin kadar çok vakit ve enerji talep ediyor olabilir.

Kariyer evinin yöneticisi Jupiter 6 Mart’ta Kasım 2013’ten beri süregelen geri hareketini tamamlarak ileri harekete geçecek. Jupiter’in ileri hareketiyle beraber Kasım’dan beri ofiste süregelen kaos azalacak ve iş hayatında daha rahat olacaksın.  18 Mart’tan sonra ise Neptün (hayalgücü) Merkür’le (fikirler) kavuşurken hayalgücünü tetikleyen yepyeni fikirlerle doluyorsun. Yaratıcılık gerektiren bir mesleğin varsa harika işler ortaya çıkarabilirsin.

Karma yüklü ağır gezegen Satürn ay sonuna doğru planlarını durdurur. Tam da o aralarda, 31 Mart’ta Mart atı içerisindeki ikinci Yeni Ay, Koç burcunda ve Uranüs’le (beklenmedik işler) kavuşum halinde 2. evinde (mali durum/para) gerçekleşir. A planınız gerçekleşmedi. B planına geçmeli.

20 Temmuz’a kadar gökyüzünün gerginliği bitmiyor. Sene başından beri önce Venüs, sonra Merkür geriledi. 1 Mart’ta ise Mars gerilemeye başlıyor. Mars, 20 Mayıs’a kadar yine gereğinden uzun durduğu (7 Aralık 2013’ten beri) 8. evinde gerileyecek. Ortaklıkların ya da ilişkinizin bitmesi ya da yeniden düzenlenmesi söz konusu olabilir. Vergi, sigorta, miras, krediler konularında sıkıntılar ve hareketli günler yaşayabilirsin.  Partnerinin harcamalarını üstlenmek durumunda kalabilirsin.  


Özetle, Mart 2014,  iş ve sosyal hayatının parladığı ve fakat partnerinle stresli günler yaşayabileceğin bir ay olacak. Maddi durumda ay sonuna doğru beklenmedik gelişmeler yüzünden planlarını değiştirmen gerekebilir. 


Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder