Venüs Oğlak'ta İleri Hareketli

Venüs 31 Ocak’ta gerilemesini tamamlıyor. Bu esnada Jüpiter-Uranüs-Plüto üçlü T-karesinin de bir parçası oluyor.  Bir çoğumuz aşk veya paraya dair (Venüs) acı veren (Plüto) bir gerçekle (Jüpiter) sarsıldık (Uranüs).

Belki de bu acı gerçek aşk ve parayla ilgili değildir. Venüs, doğum haritanızda hangi evinizin yöneticiyse onunla ilgili bir gerçek sizi sarsmıştır. Yine de burada kişinin haritasına özel, yüzlerce ihtimalden bahsetmek yerine genellemek durumundayım ve Venüs’ü en bilindik haliyle, aşk veya parayla tanımlayacağım.

Venüs Oğlak (büyük şirketler) burcunda gerilediğinden geliri azalan ama giderleri artan şirketler kar etme motivasyonuyla birtakım tedbir kararları aldılar. Belki işinizi kaybettiniz ya da geliriniz azaldı. Bununla beraber masraflarınız da artmış olabilir.

Venüs, ortaklıklardır da. Başkalarını sırtlanmak zorunda kaldınız ya da başkalarının sırtında kaldınız. Evlilikler de ortaklıklardır. Bu süreçte boşanma, ayrılma kararları da artmıştır. Şok eden (Uranüs) acı (Plüto) gerçeğimiz (Jüpiter) belki de budur. 


Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder