Astro Yüzler

Kişinin genel görünümü, dışardan bakarak anlayabileceğimiz karakter özellikleri bize onun Yükselen burcu hakkında fikir verebilir. 

Yeni tanıştığım birinin görünüşünden Yükselen burcunu tahmin etmek benim için çok eğlenceli bir oyun olmuştur hep. Yine de yanılma payı yüksek bir oyundur bu. Çünkü birince evdeki gezegenler ve Yükselen’in aldığı açılar da dış görünüşü oldukça etkiler. 

Genel hatlarıyla şöyle bir rehberim vardır:


YÜKSELEN KOÇ: Geniş alınlı ve sivri çenelidirler. Kaşları kalındır. Yüzlerinde sivilce veya yara izi bulunabilir. Başları gövdelerinden daha önde hareket ederler. Çabuk kızarırlar. Geniş omuzlu ve omuzlarına görece daha dar kalçalıdırlar. Çabuk gülümserler.



YÜKSELEN BOĞA: Genellikle dolgun vücutludurlar. Gövdeleri bacaklarına göre daha uzundur. Tenleri yumuşak, düzgündür. Yuvarlak yüzlüdürler ve yüzlerinin ifadesi mutludur. Küçük ve düzgün diş yapıları vardır. Burunları kısa ve kalkıktır. 




YÜKSELEN İKİZLER: Uzun bacaklı, uzun parmaklıdırlar. Konuşurken adeta tüm vücutları konuşur. Elleri hep hareketlidir. Bileklik ve yüzük gibi el-kol aksesuarlarını severler. Kendileri hakkında çok konuşsalar da duyguları hakkında pek konuşmazlar. Uzun yüzlüdürler. Uzun burunlu ve uzun boyunludurlar. Kimileri ise küçük gözlü, kalkık burunlu ve kalkık üst dudaklıdır. 




YÜKSELEN YENGEÇ: İri gözlere sahiptirler ve gözleriyle adeta konuşabilirler. Dolgun dudaklıdırlar. Yengeç Ay’ın burcudur. ‘Ay yüzlü’ de denebilirler. Erkekleri alından değil, tepeden kelleşirler. Bacakları gövdelerine göre kısadır. Sevinince tatlı çığlıklar atarlar. 



YÜKSELEN ASLAN: Dik ve emin duruşludurlar. Sağlıklı görünürler. Saçları kolay şekle girmez. Erkeklerinin sakal çizgisi oldukça aşağılarda olabilir. Kaşlar çekiktir. Adeta kedi yüzlüdürler. Geniş ve güçlü omuz ve gövdeleri vardır. Sesleri yüksek çıkar. Gözlerinin arasındaki mesafe diğer burçlara göre uzundur. 


YÜKSELEN BAŞAK: Alından çeneye doğru daralan, V şeklinde bir yüze sahiptirler. Kafanın üst tarafı geniştir. Alınları açıktır ama küçük ağızlı ve ince dudaklıdırlar. Ağızları küçük olduğundan yirmilik dişlerinin çıkacak yeri olmayabilir. Kısık seslidirler. Genizden konuşurlar.  Yaşlarından daha genç gösterirler. Gözleri küçük ve diğer burçlara göre birbirlerine daha yakındır. Burunlarının kemer kısmı dar olabilir. Genellikle uzun burunludurlar.



YÜKSELEN TERAZİ: Yuvarlak, ovalimsi bir yüze sahiptirler. Çene de yuvarlak ve gamzeli olabilir. İnce kemiklidirler. Klasik anlamda güzel değillerse bile çekicidirler. Saçları ince telli tellidir. Gözleri yüzlerine göre oldukça aşağıdadır. Dudakları kelebek şeklindedir. 


YÜKSELEN AKREP: Erkeklerinin sesleri sanki bir engele çarpıyor gibi çıkar. Dişlerinin arasından ya da çenelerini sıkarak konuşur gibilerdir. Kısık, kırçıllı, etkileyici seslere sahiptirler. Gözler ne renk olursa olsun oldukça parlaktır. Sürmeli gibi durur. Yüzlerinin bir kısmını saçlarıyla, güneş gözlüğüyle veya oldukça aşağıya indirdikleri bere ile kapama eğilimindedirler. Seksidirler. Özel hayatlarını saklama konusunda hassastırlar. 


YÜKSELEN YAY: Uzun veya dar bir kafaya, düz bir alına sahiptirler. Başaklardakine benzer bir şekilde alından çeneye doğru daralan V şeklinde bir yüze sahiptirler. Kahkahaları yüksek sesli ve belirgindir. Kulaklar da uzun olabilir. Ağız ile çene arasındaki mesafe uzundur.  Genelde zodyakın en uzun boylularıdırlar. Kuğu gibi boyunları vardır.  Bacakları kuvvetlidir. 


YÜKSELEN OĞLAK: Sert, ciddi ve kemikli yüz hatlarına sahiptir. Elmacık kemikleri ya da çene çizgisi çok belirgindir. Kadınlarının ‘genç kız’ ya da sevimli bir güzelliği yoktur. Klasik güzellerdir. Bazen ilk bakışta çirkin bile gelebilirler. Tekrar baktığınızda güzelliklerini fark edersiniz. Genellikle ağızları büyüktür. İnce boyunludurlar. Yüzleri uzundur. Üst bedenleri alt bedenlerine göre daha geniştir. Ailelerindeki diğer kişilere göre daha esmerdirler.



YÜKSELEN KOVA: Parlak, iri gözleri soğuk bakar. Mesafeli durular. Alın geniş ve yüksektir. Birbiriyle uyumsuz materyal ve renkleri karıştırarak giyinebilirler. Genellikle dalgalı ve ince saçlıdırlar. Karemsi yüz hatları vardır. Sesleri yüksektir. Agız ve çeneleri küçük ve belirgindir. Kadınlarının vücut hatları da yuvarlak değil, daha erkeksi, düzdür. 



YÜKSELEN BALIK: İri, hülyalı ve nemli gözleri vardır. Agızları küçüktür. Dudakların kenarları aşağıya doğru eğiktir. Eller ve ayaklar genellikle küçüktür. Küçük kafalarını gür saçlarıyla kamufle edebilirler. Küçük ve kısa burunludurlar. Yuvarlak çeneleri ve gıdıları vardır. Kısa ve kalın boyunludurlar. Kısık seslidirler. Kollar ve bacaklar vücutlarına göre kısadır.

Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder