Koç Burcu: Şubat 2014

Yükselen burçlara göre aylık tahminler yapmaya karar verdim ama çok zamanımı aldığı için bütün burçları, hem de düzenli bir şekilde her ay hazırlayabilir mıyım, bilemiyorum. En azından ve şimdilik Koçlar için Şubat 2014 aşağıda. Onlara hediyem olsun.

---
Şubat ayına başlarken 30 Ocak’ta 11.evinde gerçekleşen yeni ayın etkisinde olacaksın. Şubat ayı ortalarına kadar süper sosyalsin. Yeni insanlarla tanışıyorsun ve bunlardan birkaçıyla uzun soluklu bir dostluk kurman mümkün. Yeni Ay, Kova burcunda gerçekleştiği için bu tanıştığın kişiler oldukça ilginç, deli-dahi, egzantrik fikirli kişiler olabilir. İleri teknolojiyle uğraşan, bilgisayar mühendisleri ya da yazılımcılar da hareketlenen sosyal ortamında karşılaştığın kişiler olabilir. 

Şubat ortasına kadar konferanslara, fuarlara katılabilir ya da özel dersler alabilirsin. Kalabalık seyircili spor müsabakalarına gidebilirsin. Bir kulübe ya da bir derneğe üye olmayı düşünebilirsin. Ocak ayı boyunca çok çalıştığın için biraz açılmak iyi gelebilir. Bu kulüp veya dernek online bir organizasyon da olabilir. Biraz sosyal medyada dolaşmak ve forumlarda takılmak da bu ayın aktivitelerinden. Forumlarda, Twitter’da chatleşmekten ne fayda gelir diye düşünmeyin. Bu ortamlardan aklınıza bir fikir düşer, o fikri hayata geçirebilirsin. Ya da kendinize kişisel bir ders çıkarırsın. Uranüs’ün bu Yeni Ay’a yumuşak açısı size güzel sürprizler, ummadık kapılar açabilir.

Koç’un para evinin yöneticisi olan Venüs, Ocak ayı boyunca kariyer evinde geriliyordu. Şubat’ta ileri hareketiyle bu konudaki sıkıntıların aşılmasına yarayacaktır. İşinizin gelir kısmıyla olan sıkıntısını çözüyorsun. Bunu ya bir başka işe geçerek ya da aynı işinde pazarlıklar yaparak yapman mümkün. Yaptığın işi önemsiz sanıyordun. Şubat’la birlikte öyle olmadığını anlıyorsun.  

2014 Temmuz’a kadar gökyüzü gerileyen gezegenlerle dolu. 31 Ocak’ta Venüs gerilemesini bittikten hemen sonra 6 Şubat’ta Merkür gerilemeye başlayacak. 28 Şubat’a kadar süren Merkür gerilemesinden sonra gerileme bayrağını 1 Mart’ta Mars devralacak. 19 Mayıs’a kadar gerilemesini bitiren Mars bayrağı 7 Haziran’da tekrar Merkür’e paslayacak. 1 Temmuz’a kadar Merkür tekrar gerileyecek. Gerilemeler transit geçtikleri evlerin ya da yöneticisi oldukları evlerle ilgili olaylarda size yanlış bildiğiniz doğruları göstermesi açısından iyidir. Sancılı geçebilir ama sonuçta kişisel gelişimlere sebep olurlar.   

Şubat ayına dönersek..Koç için Merkür tam da Yeni Ay’ının doğduğu 11. Evde geriliyor. Merkür, Koç’un iletişim evinin yöneticisidir. Gerileyen Merkür söylemek istediklerini yanlış söyletebilir. Çok sosyalleştiğin zamanlarda potlar ve gaflar seni bekliyor. Bu yeni tanıştığın insanların arasına bir eski tanıdık da karışabilir. Sosyalleşmeye giderken trafik, telefon çekmezliği, yanlış kişiye giden mesajlar da ortalığı ufaktan karıştıran şeyler olarak karşına çıkabilir.

Aşk işleri Şubat’ta huzuru toparlıyor. 7. Evin yöneticisi Venüs, Oğlak burcundaki geri hareketinden çıkıyor. Sevgiliyle sorunlar çözülüyor. Venüs, Pluto ile bir daha kavuşup ilerlediği için eski sevgiliyle adeta yeni bir ilişki yaşıyorsun. Sevgilisi olmayan Koçlar ise bu konuda geçtiğimiz aylarda yaşadıkları kısmetsizlikleri aşıyor ve yeni bir aşka yelken açma konusunda stratejik adımlar (Oğlak) atıyor.

Jüpiter yaza kadar 4. Evde. Ev almak isteyen Koçlar için fırsatlar yaratır. Henüz ev alabilecek durumda değilsen, daha büyük bir mekana taşınabilirsin. Evinin eşyalarını, duvarlarının rengini yenileyebilirsin. Ebeveynlerinle yaşıyorsan onlarla huzurlu bir dönemdesin. Sıcak anne yemeğinin üstüne bir şey yoktur zaten. 

Uranüs-Jüpiter-Plüto’nun içinde olduğu T-Kare, 1,4 ve 10. Evlerinde yer alıyor. Kariyerle ilgili hislerinizde ani değişiklikler olabilir. İşiniz aslında kimliğinize ya da özel hayatınıza uygun değildi de bunun farkına varıyorsunuz gibi. Bu etki de yaza kadar sürecek. 

Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder