Büyük Kare

12 Ocak’a kadar devam edecek olan Büyük Kare hiçbir şeye benzemiyor. Öncül burçların (Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak) ilk 15 gününde doğduysanız bu kare sizi feci sallar. Benim Merkür’ümü (zihin) ve Güneş’imi (beden) etkiliyor. Aklım allak bullak. İlham doluyum. Adeta çıldırmış gibiyim.
Hırslıyımdır. Çilekeşimdir de. Dayanırım. Yeter ki bu fırtınadan bir hayır çıksın.
Bu hayır, sanki 30 kilo vermiş gibi, bir bebek doğurmuş gibi, bir bağımlının uyuşturucuyu bırakması gibi, 20 yaş gençleşmiş gibi göze görünür, fark yaratır bir şeydir.
Böylesine fark yaratır büyük bir hayrı ortaya çıkarmadan bu pencere kapansın istemiyorum. Çünkü bu kare çok şeye kadir bir kare.
İçinde Mars (azim) var.  İçinde Pluto (değişim) var.  İçinde Uranüs (özgürlük) var. İçinde Jüpiter (şans) var.  
Artık işimize yaramayan düşünceleri ve huyları geride bırakma zamanıdır. Hayatı yeniden kurma zamanıdır. Karedeki karşıtlıklar (Pluto/Jupiter ve Uranüs/Mars) denge ayarımız için gerekli. Bir şeylerden vazgeçerek çoğalacağız. Birtakım eski alışkanlıkları geride bırakınca şansımızı yaratacağız.
Kareler ise dönüm noktalarıdır. Bir fırtınanın orta yerindeyiz. Toparlanmamız gerek. Nelerden vazgeçeceksek aklı selim için yalnız kalmak ve iç sesimizi dinlemek gerekebilir. 
Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder