Venüs Akrep Burcunda

Venüs'ün, 25 Aralık 2023-18 Ocak 2024 arasında yıldızıl zodyaka göre Akrep burcu geçişi Balık burcundaki Rahu'dan üçgen ve Kova'daki Satürn'den 10. ev karesi görünümleri nedeniyle olumsuz bir geçiş olabilir. 


Satürn’ün karesi, dürtüsel Rahu’yu dengeleyebilse de 1 Ocak’ta tam netleşen görünümü yeni yıl coşkusunu düşürebilir. Doğum haritasında Akrep burcunun bulunduğu evin konuları biraz can sıkabilir. Akrep burcu 8 ve 12.evlerine denk düşen vedik Koç ve Yay’lar için maddi manevi düşüşler olabilirken; Boğalar için ilişkileri test edilebilir. 


Akrep, zodyakın dönüşüm yoğun bir burcudur ve özellikle Akrep’in son derecesi gandanta olması sebebiyle kördüğüm zorluğunda dönüşümler gerektirebilir. Venüs, gandantaya 17/18 Ocak’ta ulaşacak. 


Akrep burcunun, değişim yapmakta zorlanma, duygusal çalkantılara kapılma ve kontrol altına almak için manipülatif olma gibi sıkıntıları olabilir. Venüs’ün Akrep geçişinde hırslar, korkular veya kontrol olmaksızın kalplerimizi açmayı öğrenmemiz gerekir. 


Akrep burcunu, güney ay düğümü (Ketu) da yönetir derler. Ketu da maneviyat içerir. Akrep burcuna has kayıp, ayrılık, hastalık gibi yaşam zorluklarını maneviyatı keşfederek göğüsleyebiliriz. 


yesimarpat@gmail.com


Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder