28 Ekim 2023 Ay Tutulması

 

28 Ekim gecesi batı astrolojisine göre 5⁰ Boğa, vedik düzende 11⁰ Koç, burcunda, Aşvini nakşatrasında Ay Tutulması yaşayacağız.


Ay tutulmalarının final, karar, son perde, hata fark etme gibi nitelikleri vardır. Makas değiştirme zamanlarını işaret eder. Doğum haritanızda tutulma derecelerinde gezegenlerinizin olması ve görünmesi bu tutulmadan önemli ölçüde etkilenebileceğiniz manasına gelir.


Tutulmanın Jüpiter’le kavuşumu rahatlatıcıdır. Tutulmaya Satürn’ün üç burçluk görünümü de kalıcılık ve emek karşılığıdır. Tutulmaya Mars Merkür karşıtlığı da var – ki bu acele etme veya planlanın çok dışında bambaşka bir yerlere varmaktır. Tutulmanın nakşatrası olan Aşvini de acele etmesi, az planlayıp çok aksiyon almasıyla bilinir. Aceleyle edilmiş sözler, yazılmış notlardan pişmanlık duyabiliriz.


Tutulma Aşvini’nin empati ve merhametiyle bilinen 4.ayağında gerçekleşecek. Ay tutulmaları farkındalık katar. Toplumsal manada dünyanın şu an en çok ihtiyaç duyduğu bu insancıl duyguların önceliklendirilmesinin farkına varacağız. Bu farkına varma, umarım büyük hataların sonunda gelen, pişmanlıkla karışık gecikmiş bir duygu olmaz.


Dünya karışık. Bireysel hayatlarımızda da tutulmanın doğum haritalarımızda ait olduğu evin konularında empati kurarak, affederek, acele etmeyerek, ana planın dışına çıkmayarak daha rahat bir dönem geçirebiliriz. 


yesimarpat@gmail.com


Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder