2023 Astrolojik Öngörüler

Gezegenlerin değişim zamanları geldiğinde bahsediyor olsam da yeni yıla girerken bu seneye dair bazı öngörülerimden kısaca bahsedeyim.


15 Mart - 5 Nisan 2023 aralığı Satürn'ün Satabişa nakşatrasında bulunduğu dönemlerde dünya gündemindeki olası gelişmeler:


‐ Ülke sınırları yenilenmesi

- Göçmenlerin iadesi, geriye göçü, sıkılaşmış sınır kontrolleri

- İlaç sıkıntısı

- Zorunlu sağlık uygulamaları

‐ Bazı kimyevi maddelerin temin edilmesinde sıkıntılar

- TV/sinema/film sektörlerinde krizler

- Sansür artışı


15 Mart 2023'te Satürn'ün Danişta nakşatrasından çıkışıyla


‐ FED'in finansal sıkılaşması, faiz artırımları sona erer

- Tüm dünyada enflasyonun şiddeti azalır

- Emlak arzı artmaya başlar, büyük altyapı projelerine başlanır

- Değerli madenler (altın, gümüş, vd) ve kripto değerlenmeye başlar


Jüpiter'in kıstırılacağı 17 Ocak - 22 Nisan aralığında Borsa Istanbul'un durağanlaşacağını sanıyorum. Bu süreçte otomotiv, ulaştırma, spor, teknoloji, sağlık sektörleri daha verimli bir piyasa yaşar. 22 Nisan'dan itibaren genel coşku devam edebilir.


Tabii ki bunlar yatırım tavsiyesi değildir. Astrolojik olarak bana en çok sorulan sorulara cevap niteliğindeki öngörülerimdir.


Nisan-Eylül aralığında, önemli bir patlama tarzı olayın dünyanın işleyişinde bazı sıkıntılara sebep olacağını sanıyorum. Nükleerden çok bahsediliyor. Öyle bir şey de olabilir. Aşvini gibi ketu'nun yönettiği nakşatralarda çok gezegenli tutulmalar bu tarz olaylara gebe olabiliyor. Pandemi öncesinde (25.12.2019) de buna benzer bir tutulma yaşadık. Geçmişte Çernobil faciası, Japonya'daki 2011 nükleer felaketi de gezegen katılımı yoğun ketu tutulmalarında gerçekleşti.




Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder