8 Aralık 2022 Dolunayı

8 Aralık 2022'de batı astrolojisine göre 16 İkizler burcunda; vedik düzende 22° Boğa burcunda, Rohini nakşatrasında dolunay yaşıyoruz. Dolunay, gerileyen Mars'la tastamam kavuşum yapmaktadır. 


Dolunayın gerileyen Mars'la kavuşumu kritiktir. Bu da Mars gerilemesine has birçok şeyi aynı anda tetikleyebilir. Uzun süredir ısrar ettiğimiz ama ısrarımıza rağmen de fazla yol alınmamış, aslında belki de vazgeçsek daha iyi olabilecek şeylerden vazgeçme zamanı gelmiştir. Mars'ın kendini görece daha iyi hissettiği doğum haritasında 3, 6, 10, 11 gibi evlerde dolunayı karşılayacak olan kişiler (batı düzeninde Koç, Oğlak, Aslan ve Başak burçları) uzun süren mücadelelerini başarıyla sonlandırmaya daha müsaitken diğer burçlar vazgeçmeyi ya da en azından 1,5 ay kadar ısrarlarını ertelemeyi eni konu düşünmeliler. 


Rohini nakşatrasındaki dolunay gecikme, vazgeçme, ısrarından sonuç alma veya erteleme konusunu Rohini'ye has olan güzellik, estetik, dekorasyon, eğlence, romantizm, araziler, mülkler, maddi birikimler, turistik geziler, seyahatler, kadınlarla ilgili konu başlıklarını içerebilir. 


Toplumsal hayatta posta, nakliye, ülke sınırlarının korunması alanlarında, tarım, hayvancılık, gıda, petrol, tekstil, ambalaj, otomotiv, finans, eğlence dünyasında gelişmeler olabilir. Konu başlıklarını daraltmak gerekirse dolunayın gerçekleşeceği Rohini nakşatrasının 4.ayağı daha kritiktir. Yani toprak sınırları, emlak, gayrimenkuller, nakliye, otomotiv konularında sıkıntılı gecikmeler veya karar değişiklikleri yaşanabilir.


yesimarpat@gmail.com




Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder