Mars Gerilemesi Ekim 2022-Ocak 2023

30 Ekim 2022'den 12 Ocak 2023'e dek Mars geriliyor.


Gerilemeler gezegenin doğasını aşırı uçlara çekebiliyor. Mars, enerjisiyle, mücadele azmiyle, hevesiyle, teknik becerisiyle, kurallara uymasıyla bilinir.
Gerileyen Mars düşük enerji/heves/motivasyona, boşvermeye sebep olabileceği gibi enerji patlaması yaparak her işimizi hızlandırmak isteyebilir; ufak sorunlar için büyük tepkiler de verebiliriz.

Özetle, gerileyen Mars zamanında hevesimizi, enerjimizi dengeli, verimli bir şekilde kullanmamız zorlaşır.

Baş bölgesi, beyin, kan dolaşımı da Mars'ın alanındadır. Baş ağrıları, migren, tansiyon, kan problemleri olan kişilerin gerileme süresince daha itinalı davranması önerilir. 

Mars vedik düzende Ikizler burcunda gerilemeye başlıyor; 14 Kasım'dan itibaren Boğa burcunda gerilemesine devam ediyor. İkizler burcunda bir önceki gerilemesi Kasım 2007-Ocak 2008 arasındaydı. Batı astrolojisine göre gerilemenin tamamı #İkizler burcunda.

Mars, 30 Ekim'den 3 Aralık'a dek Mrigasira nakşatrasında geriliyor. Yolculuklar, ormanlar, parklar, araştırmalar, navigasyon aletleri, şairler, romantik metinler, ilkokul çağındaki çocuklar Mrigasira'nın konusudur. Toplumsal alanda en çok bu alanlarda dengeyi bulmamız zorlaşacak.

3 Aralık'tan sonra Mars Rohini nakşatrasında gerilerken tarım ve hayvancılık alanlarında krizleri tetikleyebilir.






Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder