27 Ağustos 2022 Yeniayı

 27 Ağustos 2022 batı astrolojisine göre 4° Başak; vedik düzende 10° Aslan burcunda, Magha nakshatrasında yeniay

Yeniayın Mars ve Rahu (kuzey düğüm) görünümleri var.


Magha nakşatrasının cesaret, onur, yüksek makamlar, hukuk, genetik, aile büyükleri, antikalar, tarih, kadim bilgi, nesilden nesile aktarılan kaynak/bilgi vb manaları vardır.


Bu ay kişisel hayatlarımızda aile büyüklerini ilgilendiren, aile mirası, yadigarlarıyla alakalı konular, hukuki süreçler gündeme gelebilir. Yüksek mevkide kişilerle, devlet daireleriyle temas edilebilir. Mars ve Rahu'nun yeniaya etkisi streslidir. Bu konuların öfkelendirme potansiyelleri olabilir.


Magha gönülde yatan aslandır da. Mars ve Rahu etkisinin iyi tarafı kendi isteğinizi kendi şartlarınızla gerçekleştirmek olabilir. Özellikle aile büyüklerinin ya da mevki sahiplerinin (müdür, patron vb) tavsiyesi dışında davranabiliriz. Yine de Magha'nın soyuyla manevi olarak kopmaması tavsiyedir. Sülalemiz bizi çileden de çıkarsa onlarla papaz olmadan gönlümüze göre davranmanın yolları bulunmalı. Aynı şey patronlar için de geçerlidir.


Toplumsal hayatta gerginlik yaratan kanunlar, üst düzey atamalar yapılabilir. Yeni tarihi bilgiler, antik kalıntılar bulunabilir. Genetik ve biyoloji alanında yeni buluşlar çıkabilir.


Batı astrolojisiyle vedikin farkının en belirgin olduğu yerlerden biri de batının Başak diyerek organizasyon ve disiplin atfettiği fakat daha çok yöneten, gündelik işleri sevmeyen Aslan burcunun Magha nakşatrasıdır. Bu bölge batı astrolojisinde yaklaşık 24° Aslan - 7° Başak burcu arasındadır. Mevcutta 0° Başak burcundaki Regulus yıldızı ile Magha'nın tanımları birbirine benzer.


Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder