Kuzey Ay Düğümü 3.ev Faaliyeti

Kuzey ay düğümü (rahu) 3.evinde olan biri olarak derin düşünme ve teoriyle uğraşma yerine biraz daha pratik ve beceri temelli ilerlemem gerektiğini biliyorum.


Alet, cihaz, makine kullanmam, ellerimle uğraşmam gerek. Oysa ben bir şeyi uygulamaya geçirmek yerine onun hakkında düşünmeyi severim. 😁


Bana göre çok ters köşe bir adım attım ve herkesin benden en az 20 yaş genç olduğu bir ortamda ömründe bisiklet bile sürmemiş biri olarak geçen ay motosiklet derslerine başladım.


İlk iki hafta sağa sola çarpmaktan, üzerine motor devrilmekten mosmor olmuş bacaklarla dolaştım. Şimdilerde slalom yapabiliyorum. Yarın da kısmetse sekiz çizmeyi öğreneceğim.


Genele göre oldukça yavaş bebek adımlarıyla ilerlesem de öğrenmek denen şeyin ne kadar şahane bir kavram olduğunu fark ettim. Tekrar ede ede, düşe kalka öğreniliyor her şey. Sonra bir bakıyorsunuz otomatik olarak kendiliğinden ortaya çıkıveriyor.


Üzerine düşünecek bir şeyi ucundan kıyısından da olsa yine buluyorum işte. Motor sürmek (rahu 3.ev) yerine motor sürmenin felsefesine (ketu 9.ev) dalmamak ümidiyle bakalım bir gün motoru gerçek bir ulaştırma aracı olarak hayatıma katacak mıyım?


Scooter’ım, kaskım, ceketim, dizliklerim hazır olsa da içimdeki temkinli yaşlı #oğlak konuyu çok tehlikeli bulmaktan geri duramıyor. Oysa 3.ev dikenli de olsa cesaretin de eviydi.

Yok yok, en azından denemiş olmanın eviydi. 😂

Deneme kısmı da şimdilik tamam.




Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder