8 Ağustos 2021 Yeniayı

 8 Ağustos 2021 batı astrolojisine göre 16°Aslan burcunda, vedik düzende 22° Yengeç burcunda, #Aslesha (asleşa) nakşatrasında yeniay yaşıyoruz. 


Merkür'ün yönettiği #Asleşa nakşatrasındaki yeniay esnasında #Merkür de #Yengeç burcunun son derecesinde, gandanta (kördüğüm) noktasında bulunacak ve yeniay Satürn'den karşıtlık, Uranüs'ten de kare görünüm alacak.


Her nakşatranın aydınlık ve karanlık tarafları bulunur. Asleşanın aydınlık tarafı detayları bulmak, az kaynakla çok iş yapabilmek, şifa olmak, hislerin ve spiritüel enerjilerin yüksekliği iken karanlık tarafı takıntılı olmak, fazla gururlu olmak, orantısız cezalandırmak, aldatmak/aldatılmak, yoğun kuşku duymaktır.


#Gandanta noktasındaki Merkür'le kavuşan yeniay, mazisi olan meseleleri yeniden karşımıza çıkarabilir. Bu meselelere de oldukça duygusal tepkiler verebiliriz. Yeniay'daki Satürn etkisi karamsarlığı artırıp özgüveni azaltırken Uranüs etkisi de ani ve beklenmediklik enerjileri ekler.


Özetle duygusal olarak zorlu bir yeniay bizi bekliyor. Bu yeniay doğum haritasında zor evlere (8, 12) denk geliyorsa içe dönmeye ve tepkisel olmamaya çalışmakta fayda vardır.


Neyse ki Merkür bir gün içinde gandanta noktasından çıktığında geçmiş yaraları kanatmaktan vazgeçebilir. Dört hafta kadar etkili olan yeniayın aldatıcı etkilerinden korunmak için anlaşmaları, notları yazılı ve detaylı hazırlamakta fayda var.


yesimarpat@gmail.com



Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder