11 Nisan 2021 Yeniayı

Foto: Max Kleinen / Unsplash
11 Nisan 2021'de batı astrolojisine göre 22° Koç, vedik düzende 28° Balık burcunda, Revati nakşatrasının son çeyreğinde (4.pada) bir #yeniay yaşıyoruz.


#Revati nakşatrasının son çeyreği kördüğümlü meseleleri veya kıskançlık, yıkıcı hırs, düşmanlık gibi karanlık tarafımızı gösterir. Eris göktaşı (veya cüce gezegeni) de bu yeniaya kavuşum yapıyor ki Eris Yunan mitolojisinde anlaşmazlık, arbede, kavga, ortalık karıştırma tanrısıdır. 


Sabit yıldızlardan Baten Kaitos da yeniaya kavuşuyor. Baten Kaitos, düşme, çatlama ve patlamalarla ilintilidir. Deniz canavarının (veya dev balinanın) karnı manasına gelen Baten Kaitos dev bir karanlık boşlukta sıkışma hissi veya mecburi seyahatler, taşınmalar verebilir.


Yeniaya kadar ve yeniaydan birkaç gün sonrasına dek Mars'ın Neptün'le ve Venüs'ün Plüton'la karesi de olacak. 


Mars - Neptün karesi hileli taktikleri, yanlış yere yönlendirilmiş öfkeyi, nasıl aksiyona geçeceğimizi bilememeyi gösterir.


Venüs - Plüton karesi de ikili ilişkilerde ve anlaşmalarda takıntı boyutunu artırabilir. Maziden sorunlu bir ilişkiyi de yeniden canlandırabilir.


Önümüzdeki birkaç gün zorlu geçeceğe benziyor. Zorlanmaya başlamış olabiliriz de. Bahsi geçen zorlu mevzuları ben zor da bir ev olan 8.evimde karşılıyorum. Hanemde birkaç gündür covid var. Neyse ki hafif geçiyor ve bir kişide kaldı. Diğerlerimize bulaşmadı - en azından şimdilik. Dün gece de Instagram hesabımda teknik bir sorun oluştu. Pek de anlamadığım bu meseleyle uğraşacak takatim de yok. İyi tarafından bakarsam instagrama biraz ara vermek iyi bile olabilir 🍀


Yeşim Arpat


Foto: Max Kleinen / Unsplash

Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

1 yorum: