Kala Sarpa Sonlandı

13 Nisan 2021'de Mars, vedik İkizler burcuna girerek kala sarpayı sene sonuna dek kırdı. 

Yakın gezegenler de birer ikişer Balık'tan Koç'a giriyorlar. 

Venüs, 10 Nisan'da, 
Güneş 13 Nisan gecesi
Merkür de 16 Nisan'da
Koç burcuna yerleşecek. 

Nisan ayında Jüpiter de vedik Kova'ya girerek burç değiştiren gezegenlere eklendi. Özetle, Nisan ayında Satürn ve daha uzak gezegenler dışında bütün gezegenler burç değiştirdi. 
 
Kala Sarpanın kırılması uzun zamandır hareketsiz kalan alanlarımıza hareket getirecektir. Bu alanlar güncelde transit ay düğümlerinin bulundugu batı sisteminde Ikizler/Yay, vedik düzende Boğa/Akrep evlerinin konularıdır. Çoğu gezegenin burç değiştirmesi de değişen ortamların habercisidir. 

Koç burcu zaten Ashwini (Aşvini) nakşatrasıyla açılır ki o da dörtnala koşan atlarla sembollenir. Burada dikkatli olunması gereken şey hedefi unutup rüzgarın aşkına kapılmamak olabilir. Yani hızlı çözümü detaylı planlara tercih edebiliriz. Aşvini şifacı gruptandır da. Daha çok çabuk şifa ile ilişkilendirilir. Bu yüzden şifa alanları arasında hızlı çözüm sunması sebebiyle cerrahiye yakışır aslında. 

Kördüğümlü (gandanta) Balık yeniayı bizi ailecek epey yordu. Evin üçüncü covid pozitifi de ben oldum. 6-7 gün arayla sırayla hastalanıyoruz. Bu yüzden hanemiz uzun süredir karantinada; daha da kalacağa benziyor. Koç'taki hareketliliği iple çekiyorum.




Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder