Venüs Oğlak Burcunda

Venüs*, 15 Aralık 2019'dan 9 Ocak 2020'ye dek yıldızıl zodyak kullanan vedik sistemde Oğlak burcunda olacak. Oğlak burcu, Venüs'ün dost olduğu Satürn'ün burcudur ve Venüs Oğlak'tayken ayakları yere basan cinsten, güvenlik arayışlı ticareti ve ilişkileri destekler. Oğlak'taki Venüs'ün müthiş organizasyon kabiliyetinin, başarı azminin yanı sıra biraz münzevi, mesafeli bir enerjisi de vardır. 

Doğum haritasında Venüs'ü Oğlak burcunda olan kişiler için aşk ve her türlü ilişki sadakat ve olgunlukla yaşanır. Kendinden çok farklı kişilerle evlilikler yapmayı tercih etmeyen Oğlak Venüs oldukça gelenekçi ve muhafazakar da olabilir. Mağdurları da koruyup kollayan Venüs, zor görünümler alırsa kişiyi belirgin bir soğukluk ve duygusal olarak dümdüz olmak gibi hallere büründürebilir. Transit (güncel) Venüs'ün Oğlak burcundan geçtiği dönemlerde bu durum herkes için geçerli olacaktır. 

Venüs'ün Satürn'e ait bir burçta olması ilişkilerde istikrar, iş hayatında yüksek analitik beceriler getirebilir. Özellikle de madencilik, petrol, altyapı kurmak, inşaat, antikalar ve yaşlılarla alakalı işler için Oğlak Venüs çok kullanışlıdır. Yöneticilerden, idarecilerden, büyük kurumlardan fayda görmek de Venüs'ün Oğlak geçişinde daha mümkündür. 

Venüs Oğlak burcundan geçerken bedenimize, yediklerimize, içtiklerimize, aktivite seviyemize de daha çok dikkat etmeye başlarız. Bu konuda da disiplinimiz artar. Bu yüzden diyete ve spora başlamak için de ideal zamanlardır zira bu süreçte başlanılan faaliyetler istikrarlı gider ve uzun yıllar hayatımızda yer alabilir. 

Venüs'ün Oğlak burcundaki bu geçişi zararlı etkilerden de uzak olması sebebiyle istikrar sağlamak istediğimiz alanlarda işe girişmek için verimli olacaktır. Venüs bu süreçte 25 Aralık'a kadar Mars'tan uzak ara hafif bir görünüm alması ve onun da 25 Aralık'ta bitmesi sebebiyle oldukça rahat olacaktır. 

*Venüs, bahsi geçen sürede batı astrolojisine göre 24°Oğlak ile 24° Kova burcu arasında olacaktır. 


Yeşim Arpat
yesimarpat@astrocevap.com


Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder