Mars - Kuzey Ay Düğümü Üçgeni

Uzun zamandır ilerlemeyen, tutuklu kalmış konuların hızla ilerlemesine dair kuvvetli bir etki olan Mars ve Rahu görünümleri, hedefinize giden yolda karşınıza çıkabilecek kişi ve durumların nazikçe kenarından geçmek veya onlara çekilmelerini rica etmek yerine onları hırsla kenara itmenize de sebep olabilir. Bu adeta, 'yeterince bekledim, bir saniye daha beklemeye tahammülüm yok'a benzeyen, fırtına gibi bir etkidir. 

Sağlık açısından tansiyon fırlatabilen, hızlı araç sürdürebilen, bedeninizi fazlasıyla zorlayabildiğiniz zamanları gösterir. Mars'ın Rahu'nun aşırı enerjisine maruz kalmasını az baharatlı, ılık veya soğuk yiyecekler tüketerek, süt içerek de azaltabilirsiniz. Yoga yapanlar için savaşçı pozu da yüksek enerjinizi dengede tutmaya yarayabilir. 

Özellikle doğum haritanızda Mars ile Rahu üçgeni veya kavuşumu veya bahsi geçen derecelerde gezegenleriniz varsa; mesleğinizde, spor müsabakalarında veya maceralı işlerinizde pozitif gelişmeler yaşayabilseniz de aceleden kaynaklanabilecek dikkatsizlik ve engelleniyormuşsunuz gibi hissetmenizden kaynaklanabilecek öfkenize dikkat de etmelisiniz. 

Şaibeli işlerin gezegenimsisi de olabilen Rahu, Mars'a görünürken karanlık anlaşmalar imzalamaya da meyillidir. Riskli anlaşmalar yaparken dikkatli olmak bu görünüme sahip olan kişiler için tavsiyedir. 




Yeşim Arpat
yesimarpat@gmail.com




Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder