Meghan Markle Doğum Haritası ve Evlilik Göstergeleri


Meghan Markle Vedik Sidereal
Doğum Haritası
Meghan Markle'ın doğum haritasında 9.ev yöneticisi Satürn ile 10.ev yöneticisi Jüpiter'in her ikisinin de zarar görmedikleri bir burçta (Başak) kavuşumu var. 9.ev yöneticisi ile 10.ev yöneticisinin kavuşumu bir raj yoga oluşturur. 

Raj yogalar kişiye sıradışı başarı, şans, kısmet getiren durumlardır. 

Meghan Markle da Mayıs 2018'de Prens Harry ile evlendiğinde bu raj yogayı tetikleyen Jüpiter/Saturn dasa/antardasasını yaşıyordu.

Aynı kavuşum, aynı evlerini yöneterek yani kuvvetli bir yoga oluşturarak navamsa (evlilik) haritasında da mevcuttur. 

Satürn 7.ev (evlilik evi) kapısının yöneticisidir. Jüpiter, Satürn'le kavuşum yaptığında Jüpiter de 7.ev etkisine bulaşmış olur. 


Meghan Markle, 19 Mayıs 2018'de evlendiğinde transitlerin durumuna bakarsak:
  • Transit Satürn de hem 1.ev (Ay) hem de 7.ev yöneticisine (Satürn) 10.ev görünümü yapıyordu. Evlilik dönemlerinde Jüpiter ve Satürn'ün 1 ve 7.eve veya yöneticilerine görünüm yaptıkları görülür. Jüpiter de navamsa haritasında hem 1.hem de 7.ev yöneticilerine görünüm yapmaktaydı. Markle'ın doğum saati birkaç dakika daha erkense Terazi transiti yapan Jüpiter, İkizler burcuna dönüşen 1.evine de görünüm yapıyor sayılabilirdi. 
  • 1/7 evlerinde tutulmalar vardı. Kuzey Ay Düğümü (Rahu), 1.evinde; Güney Ay Düğümü (ketu) 7.evinde transit idi. 
  • Evlilik yıldızı olarak bilinen ve Markle'ın 8 derece İkizler burcunda bulunan vivaha şahamından Jüpiter yakın tarihte transit görünmüş ve Venüs de henüz kavuşum yapıyordu. 

Peki Markle'ın doğum haritasında kraliyet ailesi mensubu olmasını nasıl anlayabilirdik? 

Raj yogalardaki şanslı durumlardan başka en çok Bhrigu Bindu noktasına dikkat çekmek isterim. Kuzey Ay Düğümünden sonra Ay ne kadar ilerlemişse, o aradaki mesafenin tam orta noktası Bhrigu Bindu noktasıdır. 

Markle'ın haritasında bu nokta 8 derece Aslan burcunu, Magha yıldızını işaret ediyor. Bu da kraliyet ya da üstün bir koltuk sembolüdür. Tabii ki Bhrigu Bindu noktası buralarda olan herkes kraliyet mensubu olur gibi bir çıkarım yapamayız ama bu noktalarda kişiyi yüksek makamlı yerlere taşır. 




Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder