Venüs Gerilerken Evlenmek


Image result for carrie big weddingYaklaşan Venüs gerilemesinin (retrosunun) Vedik sisteme göre tamamının Terazi burcunda geçecek olması sebebiyle hiç kötümser olmadığımı, maddi, manevi, kalbi manada eski hatalarımızı düzeltmek adına fırsatlar vereceğini daha önce de yazmıştım. Bu durum Türkiye'nin ekonomisinde de kısa bir bahar havası bile estirebilir. En azından hataların tamirine yönelik fırsatlar oluşur.


Retro zamanlarında 'düğünümüz retroya denk geldi' diye panikleyen mesajlar almaya başlarım. Astrolojiye bayılıp bitsem de 'akacak kan damarda durmaz' ve 'kısmet plan tanımaz' kafasında biri olduğum için hayatımı astrolojiye göre planlamıyorum. Ama retroya rağmen evleniyor olmanın paniğiyle yaşamak zor geliyorsa hayatı kolaylaştırmak da mümkün.


Tanrılar nasıl kurban istiyorsa 😉 retrolar da 'tekrar' ister. Siz de retro gezegene istediğini verin ve iki kere evlenin. Zaten nikah ayrı, düğün ayrı kutlamanız varsa ikilik olmuştur bile. Hem dini nikah hem resmi nikah kıyıyorsanız yine iki kere evlenmişsinizdir. Tek nikah planınız varsa eşinizle kendi kendinize evlilik tiyatrosu yapın. Birbirinize bağlılık sözü verin. Yüzüklerinizi çıkarıp geri takın ve yeniden evlenmiş olun. 


Retro zamanlarında mühim her neye başlıyorsanız tekrar başlama oyunlarıyla ve tiyatrolarıyla içinizi rahatlatabilirsiniz. 


Ayrıca ilgilisi için söylemeliyim ki retroya rağmen talihli zaman aralıkları her zaman mevcuttur. Bunları bulmak ileri astroloji bilgisi ve yazılımı gerektirir.

Şunu da bilmelisiniz ki uygunsuz bir evlilik yapıyorsanız en şahane günde de evlenseniz beraberliğiniz güzelleşmez. Iyi bir evliliğin önünde ise hiçbir retro duramaz. Bu durumda retrolar sadece düğün merasimi aksaklıklarına sebep olabilir - ki onlar da kısa sürede unutulup giden şeylerdir.



Yeşim Arpat
yesimarpat@gmail.com 




Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

1 yorum:

  1. Biraz içimi rahatlattı bu yazı. Nikahım maalesef Venüs retrosuna denk geliyor.

    YanıtlaSil