Jüpiter Terazi Burcunda

Herkesin şansını verebilsin diye hevesle beklediği Jüpiter, 9 Eylül 2016'da Başak burcundan Terazi burcuna geçiyor. 10 Ekim 2017'ye kadar da yaklaşık 13 ay boyunca Terazi burcunda kalıyor. 


Jüpiter'in Terazi burcundaki seyri esnasında, Terazi burcunu simgeleyen konularda artış ve şanslı gelişmeler gözlenir. Bu süreçte dünyada işbirliklerinin, diplomatik çözümlerin, anlaşmaların, ortaklıkların, evliliklerin, ticaret ve uzlaşmanın artması beklenir. Dünya barışının daha mümkün olduğu bir dönem insanlığı bekliyor. 

Jüpiter'in Terazi burcundan geçişi kişilerin kendi özel hayatlarında farklı etkilere sebep olacaktır. Yükselen burcunuza göre bu etkiler şöyle özetlenebilir:

1) Koç Burcu: 7.evinizde seyredecek olan Jüpiter size aşk vaat ediyor. Sevdiklerinizle uyum içinde geçireceğiniz, ikili ilişkilerden yana yüzünüzün güleceği bir dönem olacak. Ticaretten ve ortaklık anlaşmalarından yana şanslısınız.

2) Boğa Burcu: 6.evinizde seyredecek olan Jüpiter size düzen ve çalışkanlık vaat ediyor. İş arkadaşlarınızla uyum içinde olacağınız bir dönem olacak. Borçlarınızı kapatmak ve rakiplerinizin önüne geçmekten yana şanslısınız. Çok çalışabilirsiniz ama emeğinizin de karşılığını alırsınız.

3) İkizler Burcu:  5.evinizde seyredecek olan Jüpiter size aşk, çocuk ve heyecan vaat ediyor. Yaratıcı fikirlerinizin arttığı bir dönem olacak. Yüksek eğitimde veya spor müsabakalarında rakiplerinizin önüne geçersiniz. Çok eğlenirsiniz ve sonucu iyi olan riskler alabilirsiniz. 

4) Yengeç Burcu:  4.evinizde seyredecek olan Jüpiter size aile, huzur ve mülk vaat ediyor. Ailenizle temasınızın arttığı veya ailenizin kalabalıklaştığı bir dönem olacak. Mülk veya araç satın alabilir veya değiştirebilirsiniz. 

5) Aslan Burcu:  3.evinizde seyredecek olan Jüpiter size şanslı iş ilişkileri, iletişim fırsatları ve cesaret vaat ediyor. Yakın akraba ve iş ilişkisi içinde olduğunuz kişilerle temasınızın arttığı veya iletişimi bol bir dönem olacak. Sosyal medyayı etkin kullanabilir ve yeni bir beceri sahibi olabilirsiniz. 

6) Başak Burcu:  2.evinizde seyredecek olan Jüpiter size bol kazanç, şanslı yatırımlar ve bereketli harcamalar vaat ediyor. Ailenizle ilişkileriniz güzelleşir ve hayatınıza istikrar gelir. 

7) Terazi Burcu:  1.evinizde seyredecek olan Jüpiter size her konuda şans ve bereket vaat ediyor. Hayatınızın güzelleştiğini ve kendinize güveninizin arttığını hissedeceksiniz. 

8) Akrep Burcu:  12.evinizde seyredecek olan Jüpiter size hayalgücünüzü geliştirmeyi ve uzak seyahatlere çıkmayı vaat ediyor. Dinlenmek isteyeceğiniz, dinlendikçe keyif alacağınız, fazla koşuşturmadan da işlerinizi yolunda tutabileceğiniz bir dönem olacak.

9) Yay Burcu:  11.evinizde seyredecek olan Jüpiter size genişleyen bir arkadaş ve iş çevresi ve ünvan vaat ediyor. Mühim hayat planlarınızı gerçekleştirmek konusunda önemli adımlar atabileceğiniz, sık sosyalleşeceğiniz ve gelirinizi artıracağınız bir dönem olacak.


10) Oğlak Burcu:  10.evinizde seyredecek olan Jüpiter size artan sorumluluk alanları ve başarı vaat ediyor. Kariyerinizde ilerleyebileceğiniz, saygınlığınızın ve bilinirliğinizin artacağı bir dönem olacak.

11) Kova Burcu:  9.evinizde seyredecek olan Jüpiter size eğitim ve seyahat fırsatıyla beraber iyimserlik de vaat ediyor. Değişik maceralar yaşayabileceğiniz, önünüze yeni ufuklar açabileceğiniz veya yaşam felsefenizi yenileyebileceğiniz bir dönem olacak.


12) Balık Burcu: 8.evinizde seyredecek olan Jüpiter size zor meselelerinizi çözmeyi vaat ediyor. Ortaklık ilişkilerinizde ve eşinizin maddi şartlarında şanslı sürpriz gelişmeler yaşayabileceğiniz, hayatınızda gizli kalmış cevherleri ortaya çıkaracağınız bir dönem olacak.

yesimarpat@gmail.com






Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder