KOÇ Burcu Haziran 2015 Astroloji

Haziran ayı Mayıs’tan çok daha hareketli ama bir o kadar da kolay gelişen bir ay olacak. Haziran bu senenin neredeyse en iyi ayı diyebiliriz. Tabii ki 19 Mayıs’ta gerileyen Merkür, 12 Haziran’a kadar gerilemesini sürdürürken birtakım aksaklıklar yaşamak mümkün ama 12 Haziran’a kadar Merkür, kendisinden başka belalara kimseyi bulaştırmayacağı gibi 12 Haziran’dan sonra gökyüzünde çok kolay etkiler başlayacak.

2 Haziran’da Yay burcunda bir dolunay var. Bu, Yükselen Koç’un 9. Evinde gerçekleşiyor. Yeni bir projenizde, yurtdışıyla bağlantılı işlerinizde veya öğrenciyseniz derslerinizde birtakım eksikler ve hatalar fark edebilirsiniz.

6 Haziran’dan 22 Haziran’a kadar gökyüzünde art arda güzel görünümler var. Önce Mars ve Jüpiter’in uyumlu açısı size kişisel çabalarınızın karşılığını verecektir. Aşk konusunda zamanlamanız da müthiş. Sonra Güneş de Mars’la kavuşarak beraber Jüpiter’le müthiş bir uyum içinde çalışacaktır. Hemen akabinde Güneş ve Mars beraberce Uranüs’ten destek alacaklar. Başarılı satış, pazarlama ve sunumlar yapabilirsiniz. İsminizi parlatabilirsiniz. Beğendiğiniz biriyle çıkmaya başlayabilirsiniz. Özellikle emek verdiğiniz ve ilgi duyduğunuz konularda iyi anlamda sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Merak ettiğiniz bir aleti kullanmayı öğrenebilir, değişik bir teknikle iş yapmayı deneyebilirsiniz. Bundan da çok harika sonuçlar alabilirsiniz. 16 Haziran’da İkizler burcunda, 3. Evinizdeki yeni ay da bütün bu gelişmeleri destekleyecek biçimde doğacak. 

Ayın 20’sinden sonra Jüpiter’le Uranüs de uyumlu çalışacağından sürpriz bir aşk yaşamaya başlayabilir, bir bebek haberi alabilir, varsa çocuklarınızın mutlu bir haberini alabilir, bir yatırım fırsatı yakalayabilir, heyecanlı sürpriz bir gelişme yaşayabilirsiniz.

Bu sürprizlerin devamı da var. Ayın son günlerinde Venüs de Jüpiter’le kavuşarak Uranüs’le görünümüne devam ettiğinde sürpriz aşkın, fırsatın ya da mutlu haberin dozu artabilir. O günlerde sadece 23 Haziran’a dikkat edilmeli. 23 Haziran’da Merkür’ün 12.evinizdeki Neptün’le karesi hayalperest bir tutum içinde almanıza sebep olabilir ve ayakları yere basmayan kararlar almanıza sebep olabilir. 


Koç Burcunun Haziran 2015'e ait videosunu aşağıdaki ekrandan izleyebilirsiniz.





Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder