Kova Burcunda Yeni Ay

Kova burcunda Yeni Ay değişim zamanı

20 Ocak 2015'te saat 15:14'te Kova burcunda Yeni Ay var. Yeni Ay'ın etkisini diğer gezegen hareketleri etkilerinde yaptığımız gibi Yükselen burca göre yorumlamalıyız. Fakat bu Yeni Ay, 0 derece Kova burcunda gerçekleşeceği için neredeyse herkes için Yükselen burçtan bir sonraki burcunuza göre takip etmenizde fayda var. Örneğin Yükselen burcunuz Balık ise Balık'tan bir sonra gelen burç olan Koç'un etkilerini, Yükselen burcunuz Başak ise Terazi etkilerini okumalısınız.


Yeni Ay, yeni başlangıçlardır. Başımıza gelen şeylerden çıkardığımız derslerden kendimize yeni yollar üretmektir. Üstelik bu Yeni Ay, Süper Ay'dır. Dünyaya çok yakın bir konumda doğacağı için etkisi de büyüktür. Kova burcu, geleceği düşünen, geçmişi kolay silebilen bir burçtur. Yöneticisi Uranüs, yeni şeyler talep eder. Devrim yapmak ister. Bunun için gerekirse isyan da edebilir. Uranüs, bu günlerde Güney Ay Düğümü ile kavuşumda olduğundan geçmişimizden kopmak için bu Yeni Ay çok doğru bir zamanda ortaya çıkıyor.

Bir sonraki gün Merkür'ün de Kova burcunda gerileyecek olması bizi tekrar tekrar düşündüreceği ve geçmişi hatalarımıza kafa yorduracağı için Uranüs'ün ani tepkilerinden uzak, daha planlı bir değişim yapmamız daha olası.     

Yükselen burçlara göre Yeni Ay'ın etkileri şöyledir. Yükseleninizden bir sonraki burcu okuyun diye tekrar hatırlatıyorum:

Koç: Eski ve işe yaramayan arkadaş çevrenizden ve gerçekleştiremeyeceğiniz hayallerden uzak durma ve yeni bir çevre ve yeni bir hayat planıyla ortaya çıkma zamanı

Boğa: Getirisi olmayan sorumluluklarınızdan kurtulmalısınız. Belki de bambaşka bir iş yapmalısınız. Ama ne? Üç hafta boyunca düşünebilirsiniz.

İkizler: Bildiğiniz şeylerle kendinizi zorlamadan takılmaktan bıktınız. Konfor alanınızdan çıkıp değişik şeyler deneme zamanı

Yengeç: Zor konularınızı artık herkes biliyor. Bunları kapatıp yeni defterler açma zamanı. Hala insanlara güvenebilirsiniz. Sadece doğru insanları bulmalısınız.

Aslan: İlişkiniz çok sıkıcı hale gelmiş olabilir. Başkalarıyla beraber olmak istemiyor olabilirsiniz. Ani karar vermeden önce üç hafta düşünün.

Başak: Günler birbirinin aynısı şekilde ilerliyor ve üstelik arpa boyu yol alamıyorsunuz. Sadece hayatınızı idame ettirdiğiniz bu rutini kırma zamanı. Bir iş değişikliği yapabilirsiniz ya da sadece yaşam tarzınızı değiştirseniz de yeter.

Terazi: Çok değişik bir eğlence ve aşk sizi bulur mu? Kalbiniz bu ara pek değişik çarpıyor. Ya da dürüstlüğünüz dudak uçuklatacak cinsten olabilir. 

Akrep: Ev halkına isyan edebilirsiniz. Ev/eşya değiştirme zamanı. Etrafınızı çevreleyen her nesneden bıkkınlık geldi çünkü.

Yay: Harcadığınız eforlar çok sıradan. Daha değişik hareket etmelisiniz. Değişik aletler, araçlar almak ve yeni bir teknik öğrenmek belki işe yarayabilir. 

Oğlak: Para harcama konusundaki tutuculuğunuzu, harcasanız da hep klasik şeyler aldığınızı biliyoruz. Bu sefer öyle değişik ve uçuk şeyler alabilirsiniz ki görenler şaşıracak. 

Kova: Spor yapıp zayıflamak, saç kesimimizi, gardrobumuzu değiştirmek şart. Öyle bir değişmeliyiz ki aynadaki görüntümüze şaşırmalıyız. Bunca zamandır kendimizden sıkıldık adeta. 

Balık: Hep aynı şekillerde dinlenmek istemiyor olabilirsiniz. Değişik bir tatil planı yapabilirsiniz. Yeter ki iyi planlayın. Merkür gerilerken plansızlık aman vermez.





Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder