Yükselen burçlar bazında 2015 Astrolojik Yorumları

Kısa kısa...
Yükselen burçlar bazında 2015 Astrolojik Yorumları

Koç Burcu Ağustos’a kadar aşk hayatında oldukça şanslı. Flört edeceği, eğleneceği, yaratıcılığını konuşturacağı, biraz da şımaracağı bir dönemdir bu. Ağustos’tan sonra ise çok işi olacak. Eğlence dönemi bitecek ve artık işine gücüne konsantre olması gerekecek. Bu arada bu sene güven duygusunu zedelemiş durumların da üstesinden gelerek yeni bir hayat planlamaya başlayabilir. Bu hayatı da aceleciliğini bir tarafa bırakarak kurgulamalıdır.

Boğa Burcu Ağustos’a kadar ailesiyle, eviyle ilgilenecek. Evde, ailesiyle olmaktan mutlu olacağı, ev alabileceği veya değitirebileceği, evini veya eşyalarını yenileyebileceği bir dönemdir bu. Ağustos’tan sonra ise evinden dışarı çıkmak isteyecek. Eğlenmek ve neşelenmek isteyecek. Bu arada bu sene eşiyle veya sevgilisiyle olan ilişkisinde yaşadığı zorlukların da üstesinden gelecek. Bundan sonra güven duygusunu sağlam zeminler üstüne kurmaya özen göstermesi gerekecek.

İkizler Burcu Ağustos’a kadar yeteneklerini geliştirmekle meşgul. Yeni yöntemler, teknikler öğrenmekten mutlu olacağı, sosyal medyayı etkin olarak kullanmaya başlayacağı, oldukça sık iletişimde olacağı bir dönemdir bu. Ağustos’tan sonra ise evinde, daha sakin bir hayat sürmek isteyecek. Gayrimenkul veya yeni eşyalar satın alacaktır. Bu arada bu sene işiyle veya iş arkadaşlarıyla yaşadığı zorlukların da üstesinden gelecek. Bundan sonra eşi veya sevgilisiyle ilgili daha fazla sorumluluk alması gereken bir döneme girecek. İlişkilerin ciddi meseleler olduğunu anlayacak.

Yengeç Burcu Ağustos’a kadar para kazanmakla meşgul. Yeni gelir kapıları açabileceği gibi belki biraz fazla para harcayabileceği, kendine güveneceği, ailesinin desteğini arkasında hissedeceği, hayatına istikrarı rahatlıkla getirebileceği bir dönemdir bu. Ağustos’tan sonra ise yeni şeyler öğrenecek ve öğrendiklerini de hemen uygulamaya koyması gerekecek. Yeni elektronik eşyalar veya taşıt alabilirler. Bu arada bu sene kalbini kıran, sevincini kursağında bırakan zorlukların da üstesinden gelecek. Bundan sonra işiyle ve sağlığıyla ilgili daha fazla sorumluluk alması gereken bir döneme girecek.

Aslan Burcu Ağustos’a kadar adeta bir yıldız gibi parlıyor. Elini attığı her şeyin altın fırsata dönüştüğü bir dönemdir bu. Güzel bir hayat sürerken güzel şeyler de yiyecek, belki de biraz kilo da alacak. Ağustos’tan sonra ise hem çok kazanıp hem de çok harcayacağı bir döneme girecek. Aile hayatında mutlu ve güvende hissedecek. Bu arada bu sene ailesiyle ve eviyle ilgilenmesini gerektiren zorlukların da üstesinden gelecek. Bundan sonra çocuklarıyla veya yatırımlarıyla ilgili daha fazla sorumluluk alması gereken bir döneme girecek. Hayattan aldığı keyif biraz azalsa da yeteneklerini boşa harcamaması gerektiğini öğrenecek.

Başak Burcu Ağustos’a kadar geri planda kalacak. Kendini gösterme fırsatı bulamayacak ama üzülmemesi gerek çünkü bu dönemi Ağustos’tan sonra yaşayacağı fırsatlar için hazırlanma dönemi gibi görebilir. Ağustos’a kadar kilo verebilir, sağlığını düzeltebilir, bol bol dinlenebilir. Bu arada bu sene yeni şeyler öğrenirken karşılaştığı zorlukların da üstesinden gelecek. Bundan sonra ailesiyle veya mülkleriyle ilgili daha fazla sorumluluk alması gereken bir döneme girecek. Evinde istemediği misafirleri ağırlamak durumunda da kalabilir.

Terazi Burcu Ağustos’a kadar sosyal ve iş çevresini iyice genişletecek. Kendi işini yapan Teraziler gelirlerinde artış da yaşayabilir. Ağustos’tan sonra ise hayatı biraz yavaşlayacaktır. Tatile çıkmak, biraz yalnız kalmak ve dinlenmek isterken harcamaları da artabilir. Bu arada bu sene parasını ve bütçesini idare etmekte karşılaştığı zorlukların da üstesinden gelecek. Bundan sonra akıl fikir gerektiren her konuda kişisel eforlarını daha da artırması gereken bir döneme girecek. Yakın akrabalarıyla ilgili tatsız durumlar yaşayabilir.

Akrep Burcu Ağustos’a kadar kariyerini iyice sağlamlaştıracak. Amirlerinin gözünde büyüyecek, işiyle ilgili birçok sorumluluk alacak. Ağustos’tan sonra ise sosyal hayatı hızlanacaktır. Yeni arkadaşlar edinirken kendini rahat bırakmayı ve eskisi kadar sıkılgan olmamayı da başaracaktır. Bundan sonra bütçesini daha iyi idare etmesi gereken bir döneme girecek. Ailesinden beklediği desteği göremeyebilir.

Yay Burcu Ağustos’a kadar yeni bir hayat kurma konusunda şanslı adımlar atacak. Bol bol seyahat edecek, yeni yerler görecek, yeni fikirler edinecek ve yeni bir yaşam felsefesi edinecek. Bütün bunlar Ağustos’tan sonra ona sunulacak olan kariyer fırsatları için de hazırlık olacak. Yaylar yeniliklere alışırken bir yandan da hayatında artık bir önemi ve faydası kalmamış durumlardan da uzaklaşmayı başarmalıdır. Satürn’ün burçlarına girmesiyle beraber üç yıl boyunca kapatamadıkları defterler hayatlarını oldukça zorlayacaktır. Bu yolda yalnız olduklarını bilmeli ve zorlu bir döneme hazırlıklı olmalılar.

Oğlak Burcu Ağustos’a kadar zor meselelerini çözecek. İnsanlara güven duymayı deneyecek, başkalarından yardım alacak ve bu yardım onların saplantılı meselelerini çözmelerine yardım edecek. Kötü alışkanlıklarından kolayca kurtulacak. Bütün bunlar Ağustos’tan sonra kuracağı yeni hayatına temiz bir başlangıç yapması için iyi olacak. Zor meselelerini çözerken arkadaşlarından bazılarını elemek zorunda da kalabilir. Duygusal anlamda işe yaramayan arkadaşlarının ve artık faydası olmayan durumların da hayatından çıkması gerekecek.

Kova Burcu Ağustos’a kadar ilişkiler konusunda çok şanslı. Hayatının eşini bulabilir ve evlenmek isteyebilirler. Evli Kovalar ise eşleriyle oldukça mutlu bir dönem geçirecek. Ağustos’tan sonra yeni beraberliklerini daha da ilerleterek daha derin ilişki bağları kurabilirler. Uzun zamandır iş hayalarında zorluklar çeken Kovalar kendilerine bu konuda önemli dersler çıkarmaya devam ettikten sonra önemli hayat hedeflerini yeniden gözden geçirmek ve sosyal çevresini daraltmak zorunda kalabilir.


Balık Burcu Ağustos’a kadar yeni bir işe girebilir veya işine yenilikler getirebilir. Sağlık sorunlarına çareler bulabilir ve hayatlarına kolaylıkla çeki düzen getirebilirler. Agğustos’tan sonra ise bu düzenli hayata yeni bir sevgili eklenebilir. Uzun zamandır yapmak istedikleri hamleleri yapamamış veya macera yaşayamamış Balıklar bir süre daha hayatlarını sıkıcı bulabilirler ama yakında o kadar büyük sorumlulukların altına girecekler ki hayatlarında maceraya zaten vakit olmayacak.  


Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder