BALIK BURCU ARALIK 2014


Aralık ayının ilk iki haftası iyi anlamda sürpriz gelişmelere gebedir. Yay burcundaki gezegen yoğunluğu olayları ve durumları daha rahat ve daha geniş gönüllü bir biçimde değerlendirmemizi sağlarken ayın ikinci yarısı Oğlak burcuna ait enerjilerin artışı bizi daha stresli ve daha çok çalışmak zorunda bırakabilir.

4 Aralık’ta Venüs Jüpiter’e uyumlu açı yapıyor. İşinizle ilgili güzel bir gelişme olabilir. Yeni bir iş bulabilirsiniz. Üstlendiğiniz sorumlulukları büyük bir başarıyla götürebilirsiniz. Takdir görebilir, bolca alkış alabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili sevindirici gelişmeler olabilir. Beslenme biçiminize, yaşam düzeninize güzel yenilikler getirebilirsiniz.

Aralık’ın ilk yarısında Güneş ve Merkür’ün kavuşarak beraberce Uranüs’ünüzeyapacağı uyumlu açı da işinizdeki güzel gelişmenin maddi olarak da hoşunuza gidecek tarafları olacağına işarettir. Sorumluluklarınızı başarıyla yürütmenin verdiği özgüvenle hareket ediyorsunuz.

Geçen ay boyunca Oğlak burcunda 11.evinizde ilerleyen Mars, 5 Aralık’tan itibaren Kova burcuna, 12. evinize giriyor. Geçen ay boyunca arkadaş ve sosyal çevrenizde büyük bir hareketlilik vardı. Belki bazı arkadaşlarınızla gergin zamanlar geçirdiniz. Bu ay ise biraz iç huzurunuz kaçık olabilir. Uyku problemi yaşayabilirsiniz. Dinlenmek için çaba harcayıp belki de dinlenemeyeceğiniz bir kısa dönemdir bu.

8 Aralık’tan 8 Nisan’a kadar Jüpiter 6. evinizde geriliyor olacak. Yeni iş fırsatlarının veya işteki yoğunluğunuzun arttığı bu dönemdeki geri hareketlilik iş yoğunluğunuzu biraz kısabilir. Bu da zaten işinize bir düzen getirebilmek ve işi yapmak yerine iş hakkında biraz düşünebilmek için fırsat yaratacaktır.  10 Aralık’ta ise Venüs, vurdumduymaz olduğu Yay burcundan 11.evinize, Oğlak burcuna giriyor. Sosyalleşmek size iyi gelecek. Kazancınızda artış fırsatları belirebilir. 14 Aralık’ta Venüs’ün Neptün’le uyumlu açısında sosyal çevrenizden size bir yardım geliyor. Bu yardım size güzel kazançlar sağlayabilir. Siz de birine yardım edebilirsiniz. Bu yardım çok doğru bir yardım olacak ve sizi de etrafınızı da çok mutlu edecektir. Çevrenizden biriyle veya bir arkadaşınızın tanıştırdığı biriyle bir yakınlaşma da yaşayabilirsiniz.

Bu ayın en zorlu zamanı 15 Aralık’taki Uranüs Plüto karesidir.  İki yıldır etkisi süren bu kare son bir kere daha tam kare açı yaparak ve 2015 yazına doğru da açıdan çıkacak. Bu etki daha uzun vadeli bir döneme ait olduğu için sadece bu aya özgü bir şey söylemek zor ama son iki yıldır daha çok para kazanmak, büyük paralara ulaşmak için büyük planlar yapıyordunuz. İşte son bir kez bu konudaki çabanızdaki eksiklikleri veya hataları görebileceğiniz günler yaşayabilirsiniz.

17 Aralık’ta Merkür Oğlak burcuna 11.evinize geçiyor. 20 Aralık’ta da Venüs, Pluto ile kavuşarak Pluto-Uranüs karesine ekleniyor. Daha çok para kazanabilmek uğruna veya daha somut bir şeyler elde edebilmek uğruna bir arkadaşınızla gergin zamanlar geçirebilirsiniz. Sizin hedeflerinize engel olan bir çevreniz de olabilir. Sosyal çevrenizi değiştirme, başka iş çevreleriyle bağlantılar kurmanız gerekliliği ortaya çıkabilir.


23 Aralık’ta Satürn, 2.5 yıldır ilerlediği Akrep burcundan çıkarak Yay burcunda ilerlemeye başlayacak.  Saturn’ün 9. evinizden çıkması yeni projelerinizi hayata geçirmek konusundaki sıkıntıları ve yabancılarla ilişkiler kurmanızı gerektiren sorumluluk artışlarını azaltırken 10. Evinize girmesiyle iş hayatınızda veya kariyerinizde size sorunlar veya kısıtlamalar getirebilir. Satürn’ün bu evden geçişi sorumluluklarınızın farkına varmanızı ve daha çok çalışmanızı gerektirebilir. Satürn’ün Yay burcunda ilerlemesinin etkisini ancak Yükselen’in ilk açılarında doğmuş veya 21-26 Şubat doğumlu Balıklar Aralık ayında hissedebilir. Diğer Balıklar Satürn’ün 9.evdeki etkisini halen yaşamaya devam ediyor olacak. Satürn’ün Yay burcuna girmesiyle ilgili etki hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak istiyorsanız http://www.youtube.com/playlist?list=PL0WAz90wWEO7sHW_S8ni8s7NymPGVSbPv adresindeki 2015 yorumlarını dinleyebilirsiniz.


Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder