AKREP BURCU ARALIK 2014


Aralık ayının ilk iki haftası iyi anlamda sürpriz gelişmelere gebedir. Yay burcundaki gezegen yoğunluğu olayları ve durumları daha rahat ve daha geniş gönüllü bir biçimde değerlendirmemizi sağlarken ayın ikinci yarısı Oğlak burcuna ait enerjilerin artışı bizi daha stresli ve daha çok çalışmak zorunda bırakabilir.

4 Aralık’ta Venüs  Jüpiter’e uyumlu açı yapıyor. Yeni ve kazançlı bir iş sizin olabilir. İş yerinizde maddi karşılığı olan takdirler alacaksınız. Zengin bir sevgili ihtimali de var. Paranızla çok güzel bir şey alabilirsiniz. Aralık’ın ilk yarısında Güneş ve Merkür’ün kavuşarak beraberce Uranüs’ünüze yapacağı uyumlu açı da size yeni bir iş fırsatının veya yeni bir gelir fırsatı kapısını aralayabilir. Geçen ay boyunca Oğlak burcunda 3.evinizde ilerleyen Mars, 5 Aralık’tan itibaren Kova burcuna, 4. evinize giriyor. Geçen ay boyunca günlük hayatınızdaki meşgaleleriniz çok artmış ve günleriniz çok hareketli geçmiş olabilir. Bu ayki hareket ise evden yana. Evinizle ve ailenizle ilgili hareketli faaliyetleriniz artacaktır. Enerjinizin çoğunu bu konulara harcayabilirsiniz. Aile bireyleriyle kavga etmeniz de olası.

8 Aralık’tan 8 Nisan’a kadar Jüpiter 10. evinizde geriliyor olacak. Sorumluluklarınızın ve itibarınızın arttığı, kariyer fırsatlarının belirdiği bu dönemdeki geri hareketlilik bu alandaki şanslarınızı biraz kıssa da bunca hareketi biraz sindirmek ve iyi değerlendirmek için faydalı da olacaktır. 10 Aralık’ta ise Venüs, vurdumduymaz olduğu Yay burcundan 3.evinize, Oğlak burcuna giriyor. Vaktinizin çoğunu alan günlük yoğunluğunuzdaki artışın başarıyla üstesinden geliyorsunuz.  Yaptığınız hesapları çarşıya uydurabiliyorsunuz.  14 Aralık’ta Venüs’ün Neptün’le uyumlu açısında aşk hayatınızda güzel gelişmelere vesile olabilir. Arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirebilir, üzerinde çalıştığınız bir projeyle ilgili bir soruna yaratıcı bir çözüm bulabilirsiniz veya yarattığınız şeyi sergileme ve sunma fırsatı elinize geçebilir. 

Bu ayın en zorlu zamanı 15 Aralık’taki Uranüs Plüto karesidir.  İki yıldır etkisi süren bu kare son bir kere daha tam kare açı yaparak ve 2015 yazına doğru da açıdan çıkacak. Bu etki daha uzun vadeli bir döneme ait olduğu için sadece bu aya özgü bir şey söylemek zor ama son iki yıldır işinizle ve vaktinizi ayırdığınız projelerinizle, yeteneklerinizi geliştirmeye çalıştığınız konularla ilgili sizi derinden zedeleyen olaylar yaşamışsanız, bu konuda tekrar ve son bir kez daha test edilebilirsiniz. Yeteneklerinize uygun bir yaşam tarzı veya uygun bir iş aramanıza dair tekrar adım atmanız gerekebilir.

17 Aralık’ta Merkür Oğlak burcuna 3.evinize geçiyor. 20 Aralık’ta da Venüs, Pluto ile kavuşarak Pluto-Uranüs karesine ekleniyor. İşinizle ilgili, iş arkadaşlarınızla ilgili sorunları düzeltmek için olayların temeline inmeniz gerektiğini anlayacaksınız. Bu zorlu enerjiyi kendi faydanıza çevirmek istiyorsanız sık görüştüğünüz ve aklına güvendiğiniz kişilerden destek almalı, sonra sorununuzu tekrar sakin biçimde ele almalısınız.


23 Aralık’ta Satürn, 2.5 yıldır ilerlediği Akrep burcundan çıkarak Yay burcunda ilerlemeye başlayacak.  Saturn’ün 1. evinizden çıkması hayatınızda her anlamda sizi zorlayan konularda sizi kurtarsa ve ferahlamanızı sağlasa da maddi olanaklarınızla yaşamak istediğiniz hayat arasındaki farkları gözetebileceğiniz yeni zorluklar çıkaracaktır. Satürn’ün bu evden geçişi harcamalarınızı sorgulamanızı da sağlar. Zaten bütçe bilincinde biriyseniz zorlanmayacaksınızdır.  Satürn’ün Yay burcunda ilerlemesinin etkisini ancak Yükselen’in ilk açılarında doğmuş veya 22-26 Ekim doğumlu Akrepler Aralık ayında hissedebilir. Diğer Akrepler Satürn’ün 1.evdeki etkisini halen yaşamaya devam ediyor olacak. Satürn’ün Yay burcuna girmesiyle ilgili etki hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak istiyorsanız http://youtu.be/UgCRCX0rbDA adresindeki 2015 yorumlarını dinleyebilirsiniz.

Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder