Güneş-Jüpiter Kavuşumu ve Aslan Burcunda Yeni Ay


24 Temmuz'da Güneş'le Jüpiter, Yengeç burcunda kavuşurken iyimser, mutlu ve enerjik oluruz. Elinden geldiğince büyük düşün, yaratıcı ol ve harekete geç. Kısmet ayağına gelmiyorsa, sen onun ayağına git. Bugün bütün adımlar şanslıdır. 27 Temmuz'da Aslan burcundaki Yeni Ay da Jüpiter'le kavuşarak gerçekleşeceği için bu ara olan bitenden bir ay boyunca keyif alabilirsin. Aslan burçları ise bir senelik bir keyif kazanıyor :)

Yükselen burcuna göre okumanı tavsiye etsem de bu Jüpiter-Güneş kavuşumu ve Yeni Ay Aslan burcunun ilk derecelerinde yer aldığı için büyük çoğunluk için Yükselen burçlarını takip eden, bir sonraki burcun yorumları daha doğru olacaktır. Örneğin, Yükselen burcun Akrep ise Yay'ı okumanı tavsiye ederim. 


Koç: Aşk daha güzel olamazdı. Romantik aşk ve eğlence bütün ay boyunca destekçi. Bebek isteyenlere de şanslar açık.   

Boğa: Evinle ilgili harika bir projen ve buna da çok güzel desteğin var. Taşınmak, ev alıp satmak çok karlı. Aileyle ilişkiler harika. Yuva kurmak çok kolay.  

İkizler: Her ne projen varsa, satış/pazarlama, iletişim, seyahat, analiz içeren her konuya bugün başlarsan etkisi büyük olacak. 

Yengeç: Alıp satacağın her şey kıymetini buluyor. 

Aslan: Bugün ne yaparsan çok iyi olacak. İş, aşk, sağlık..ne istersen senin. Üstelik bir sene boyunca öyle.

Başak: Önemli biriyle veya önemli konularda kimselerin bilmediği, kendi aranızda kalacak planlardan harika sonuçlar çıkacak.

Terazi: Bir arkadaşınızdan veya sosyal/iş çevrenizden büyük bir yardım var. Sosyalleşme fırsatlarını kaçırmayın. 

Akrep: Kariyer fırsatları var. Her kim yeni bir işten bahsediyorsa kulak kesilmelisin.

Yay: Eğitim, seyahat, yayıncılık, hukuk, yabancı ülkelerle ilişkiler konularıyla ilgili harekete geçmen sana büyük kapıları açabilir. 

Oğlak: Krediye başvurmak veya mal satmak ideal zaman. Büyük komisyonlar, primler getirecek kazançlı işler veya eşinin kazancı ivmeleniyor.  

Kova: Yakında evlilik var. Evliysen güzel bir ortak iş ufukta. 

Balık: Bugün önemli bir insan sana yardımcı olacak veya sana bir iş fırsatı sunacak. Satın aldığın servislerden de memnun kalırsın.

Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder