Merkür Gerilemesi Bitiyor: 1 Temmuz 2014

Yaşasın! Merkür gerilemesini 1 Temmuz öğleden sonra tamamlıyor. Yine de ertelediğiniz şeyleri biraz daha ertelemeye devam edin çünkü Merkür, gerilemeye ilk başladığı günkü konumuna 16 Temmuz’a kadar ilerleyemeyecek. Ay, bütün gün Aslan burcunda, keyifçi ve havalı.

Kişisel yorumlar almak için: yesimarpat@gmail.com

Önce yükselen burcunu okumalısın.

Koç Burcu
İletişim sorunların, hatalar, gecikmeler, tamiratlar...Hepsi bitiyor ama yine de 16 Temmuz’a kadar araba veya elektronik eşya satın almasan iyi olur.

Boğa Burcu
Maddi konulardaki gecikmeler yakında bitiyor. Yoğun bir alım-satım dönemi geçirebilirsin. İşinin maddi kısmıyla ilgili bir detayı netleştirebilirsin.

İkizler Burcu
Sakarlıkların azalıyor. Çok yakında bitecek de. Zor kısmı bitti.

Yengeç Burcu
Gizli bir aşk mı yaşamıştın? Öyleyse gizli kalamıyor artık. Güneş de senin burcundayken gizlenemezsin zaten.

Aslan Burcu
Arkadaşlarınla arana giren mesafeler kapanıyor. Anlaşmazlıklar çözülüyor. Yine de bol bol sosyalleşemeyebilirsin henüz. Doğumgününe kadar biraz yalnız takılmanda fayda var.

Başak Burcu 
Yöneticilerinle ve amirlerinle arandaki anlaşmazlıkları hallediyorsun. Bir terfi veya ödül konusundaki uzayıp giden meseleler bitebilir.

Terazi Burcu
Büyük planlarını hayata geçirmekte karşına çıkan ve seni yolundan alıkoyan çeşitli pürüzler geride kalıyor. Bu günlerde yaptığın her şey kısa zamanda kariyerin konusunda sana yardım edecek.

Akrep Burcu
Geçtiğimiz haftalarda bir yerden borçlanmayı düşünmüştün ama sanki başka kaynaklardan para ihtiyacını karşılıyorsun. Gerçek ihtiyaçlarını ve doğru kaynakları anlamış oldun.

Yay Burcu
Partnerinle veya çok sevdiğin kişilerle aranızdaki farklılıkları gördün ve bunlar üzerinde uzlaşmak gerektiğini anlamış oldun. Önemli olan ortak hedefinize ulaşmaktır; bu yolda kimin neyi ne kadar sağladığı değil. Önümüzdeki haftalarda bu uzlaşmanın mahsullerini toplayacaksın.

Oğlak Burcu
Ha bire değişen takvimin sabitleşiyor, tekrar tekrar sil baştan yapmak zorunda kaldığın işler azalıyor. Zorluklar bitti, bundan sonrası cilası. İşyerinde herkesin ortak hedefi belirleniyor ve bundan sonraki adımlarınız da netleşiyor. Birkaç kez yaptırmak zorunda kaldığın tıbbi testlerin sonucunda sağlığın konusundaki endişelerin de azalıyor. 

Kova Burcu
Eğlencesine başladığınız bir iş, bir hobi, ciddi bir işe dönüşebilir artık. Ya da ciddi işin eğlencesi bitti artık, önümüze bakma ve yol alma zamanıdır. Bir kalp ağrısı, sizi artık ağrıtmayabilir.

Balık Burcu
Evle ve içindekilerle (aile halkı da dahil) ilgili problemler, arızalar, tartışmaların bittiği günler başlıyor. Beklenmedik misafirler ve akrabalar da ayağını kesmeye başladı. Hayatımızın temelleri hakkında yeni fikir ve projelerimizle yola devam.


Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder