İş Görüşmesi için Şanslı Zaman

Ayça bir yıldır işini değiştirmek istiyor. Bir türlü istediği gibi bir iş bulamadı. Bugün nihayet pek beğendiği bir şirketten iş görüşmesi teklifi almış. Henüz pozisyonu ve işle uyumunu bilmiyor ama dünden beri heyecanlı. İş görüşmesini öğleden sonra yapmak istediler. Saatini henüz netleştirmedik, dedi.

Hemen yıldız haritasından bu görüşe için ideal saati çıkardım.

Yeni bir işe girmek, terfi almak gibi şeyler bir günlük, hatta saatlik etkilerle açıklanacak şeyler değil. Bir dönem olayıdır. Ayça çocukluktan arkadaşım ve uzun yıllardır hayat dönemleriyle transitlerini karşılaştırarak onu en çok etkileyen gezegenleri çıkarmıştık.

Venüs bunlardan biri. Aynı zamanda 10. evinin (kariyer) de yöneticisi. Venüs, Ocak 2014 sonuna kadar Oğlak burcunda geri hareketli. Geri hareketini de 6. Evde (iş) yapmakta. Ayça zaten Oğlak burcu. Oğlak’taki ve Ayça’nın 6. Evindeki gezegen kümesi zaten kariyer ve işi üzerine odaklanacağını gösteriyor. Geri hareket ise bunu daha evvelden de yapmış olduğunu ve fakat artık düşünce seviyesinden aksiyona geçmek için alarmlar veriyor olduğuna işarettir.

Venüs’ün Oğlak burcundaki geri hareketini bundan sekiz yıl önce, Aralık 2005 ila Şubat 2006 arasında yaşamıştık. Bu seferki geri hareketi de aynı burçta ve benzer derecelerde gerçekleştiği için Ayça’nın o dönemdeki hayatına geri dönüp baktığımda o aralar da iş arama çabasında olduğunu hatırladım. Zaten şimdi değiştirmek istediği işine de Mart 2006’da başlamıştı. Demek ki Venüs gerilemesi Ayça’nın iş hayatında oldukça etkili.

Dönem etkileri iş değişikliği açısından çok uygun. İş görüşmesi bugün. Orası net. En ideal görüşme saatini ancak Ay ve yükselen üzerinden değerlendirebiliriz. En hareketli gezegenler ve noktalar bunlar çünkü. Saatlik değerlendirme için sık değişenler değerlendirilir.


Bugün Ay, Boğa burcunda. Gece saatlerinde Ayça’nın 10. Evine (kariyer) geçiyor ve 2 gün boyunca da bu evinde. Bugün iş görüşmesi yapmak için şanslı bir gün onun için.  Ay’a işaret etmesi için Yengeç yükselen saati idealdir. Yani saat 15:30 civarı. Tamam, Büyük Kare devam ediyor ve ortalık hala gergin ama en azından en az stresli zamanları seçmek lazım. Yengeç’teki Jüpiter de 1. evde yerleşmiş olacak. Kişilerin en iyi tarafları öne çıkacak. 

Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder