Mars Purva Bhadrapada Nakşatrasında


darth vader ile ilgili görsel sonucuMars, 17 Kasım 2018'de toplumsal isyanların olabilecegi Satabisha yıldızına girer girmez Fransa'da Sarı Yelekliler isyanı çıktı. İşin garibi Satabisha sıvıların yıldızıdır. İsyan da akaryakıtta artan vergilere itiraz şeklinde başlamıştı.
Mars, 9-28 Aralık 2018 tarihleri arasında vedik sisteme göre Kova burcunun 20'00 ile Balık burcunun 3'20 arasında olan, (batı astrolojisine göre ise yaklaşık 14'00 ile 27'20 Balık burcu arasındaki) Purva Bhadrapada yıldızında.


Mars, Satabisha'da sadece isyan/itiraz bazlı çalışırken Purva Bhadrapada'da daha çok şiddet içerir. Bu tarihler arasında şiddet, terör eylemlerinde, facia türü kazalarda, savaşlarda, politik gerginliklerde maalesef artış olabilir.

Kişisel manada Mars, bu tarihlerde hangi evinizde transit halindeyse veya doğum haritanızda hangi evleri yönetiyorsa o konularla ilgili öfke yaşayabilirsiniz. Karanlık tarafımızın daha belirgin olabileceği zamanlardır. Her insanın içinde karanlık bir yan vardır. Tabii ki sözlü de olsa, fiziksel yerine duygusal da olsa şiddetin hiçbir türüne başvurmayınız.


Not: 'İçinizdeki karanlık ortaya çıkabilir' konulu bir gönderiden korku çıkarıp endişeli mesajlar atmanızı istemem. Hayat döngülerle var - zira Mars'ın bir sonraki yıldızı tatlış minnoş ve uzlaşmacı. Sırayla her gezegen her yere uğruyor. Her zamanki gibi hayat bir oradan, bir buradan akıyor işte.

Yeşim Arpat
yesimarpat@gmail.com








Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder