Şiron - Güney Ay Düğümü Kavuşumu veya Şiron 12.Evde


Yaralı şifacı Şiron, otomatik olarak başkalarına yardım etmek için çırpınmayı simgeleyen bir göktaşıdır. Güney Ay Düğümü (GAD) ise geçmiş yaşamlarınızda sıklıkla tecrübe ettiğiniz ve bu hayatınızda otomatik bir refleks gibi yaşattığınız ama bu yüzden de başınızı ağrıttığınız hallerdir. 

Şiron ile yaklaşmış bir GAD'a sahipseniz (veya sadece Şiron'unuz 12.evdeyse) herkesin tavsiye almak, derdini anlatmak için gittiği birisinizdir. Böyle bir eğitiminiz, ehliyetiniz olmasa bile adeta bir hoca, bir mentor, bir rehber gibisinizdir. Şunu anlamanız gerekir ki bu seferki hayatınızda bu hocalıktan, rehberlikten vazgeçmeniz gerekir. Zira yol gösterdiğiniz kişiler zaten size koşa koşa gelse de sizi dinlemez. Sizin tavsiyelerinize saygı bile duymayabilir. Ya da en iyi ihtimalle zaten siz otomatik olarak onlara tavsiye vermek üzere bir kenarda her zaman hazır durmalısınız. Siz değerli tavsiyeler içeren emeğinizin maddi/manevi karşılığını istediğinizde sizden uzaklaşabilirler. 

Şiron'u ile GAD'ı kavuşum yapan kişilere rehberlik modlarından çıkmalarını önerebilirim. Bilakis, size rehberlik edecek kişiler bulun veya böyle bir ihtiyacınız yoksa bulmayın. Herkesin her derdini çözmeye çalışmaktan vazgeçin. Kendinizi de devamlı düzeltmeye, daha doğruyu, daha iyiyi yapmaya, her çareyi kendiniz bizzat bulmaya, her reçeteyi sorgulamaya da çalışmayın. Belki de zaten düzeltecek, tedavi edecek bir durum yoktur. Bazı şeyler eksik kalmalıdır. Bu rehber/öğretmen/tamirci rolünüzden çıktığınızda insanlara artık onların ihtiyaçları ve ajandasına uygun, onlara amade bir pozisyonunuz kalmadığında size kızabilirler. Sizin çıkarınız olmadığı için onlara yardım etmediğinizi düşünüp sizi samimiyetsizlikle suçlayabilirler. Buna da hazır olun. 

Özetle, hayatınızda devamlı duygusal yaralarını tamir etmenizi bekleyen dramalarla dolu kişilerden uzak durun. Kendinizde de bir kusur arayıp onu kendi kendinize düzeltmeye çalışmaktan vazgeçin. Belki de düzeltecek bir kusurunuz yoktur. Varsa da kusurunuzu benimseyin veya kendiniz bu kusurunuzu giderebilecek birine danışın.    

Edit: Bu arada yazıya Güzin Abla resmi koyduktan sonra Güzin Abla'nın doğum haritasını merak ettim. Sadece 1921 doğumlu olduğu biliniyor. O yılda da Şiron ve Güney Ay Düğümü aynı evdeydi :) Güzin Abla'da da muhtemelen 6/12.ev yerleşimlerinden biri vardı. 

yesimarpat@gmail.com









Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

2 yorum:

  1. Peki KAD Chiron kavusumu ne olur o zaman da şifaci mi olmak lazım benimkiler ikizlerde kavuşuyor

    YanıtlaSil
  2. Koç Şiron GAD kavuşumu Ateş almaya gelinen kişi, Ateşini yolla bana denilen kişi. Yani İlham Perisi.Ama sadece İlham verir. Proje asla değil. İlhamı alan kişinin önü açılır. Kavuşumlu kişilere ihtiyaç sahipleri otomatik çikar. Kişide kendini akışa bırakması yeterli.

    YanıtlaSil