Kimle Evleneceğim?

Vedik astrolojide AY'ın yerleşimi ve 7. evinde (karşıtlığında) hangi gezegenler olduğuna bakılarak nasıl biriyle evlenileceği, eşin karakteri ve o ilişkinin dengesi tahmin edilebilir. 

Ay'ınız 1. evdeyse: 

7.ev= 4.evin 4.evi ve 10.evin de 10.evi olduğu için evlilik size hem sağlam bir yaşam temeli hem de sosyal statü sağlar. 

İlk eşiniz uzlaşmacıdır. Sosyal statünüzü artıracak veya koruyacak bir eş seçersiniz. Eşiniz akıl hocanız, danışmanınızdır.  Evliliğin devamlılığı için en çok uğraşan taraf eşinizdir. Durumlara adapte olan, pazarlıkları eden, dengeyi sağlayan eşinizdir. 

İkinci eşinizin karakteri için Ay'ınız 8.evdeyse kısmının ilk eşle ilgili olan kısmını ikinci eşinizin karakteri niyetine okuyabilirsiniz. 


Ay'ınız 2. evdeyse: 

İlk eşiniz yalnızlıktan hoşlanan, içine kapanık, ketum, soğuk ve mesafeli biridir. Görünen yüzünün aksine kendine ait dünyası daha karmaşık olabilir. Çevresinden gizlediği mülkleri veya parası olabilir. Sizinle beraber toplum içine az karışabilir. 

İkinci eşinizin karakteri için Ay'ınız 9.evdeyse kısmının ilk eşle ilgili olan kısmını ikinci eşinizin karakteri niyetine okuyabilirsiniz. 


Ay'ınız 3. evdeyse: 

İlk eşiniz baba figürüne benzer. Koruyucu, kollayıcı, insancıl olduğu kadar üzerinizde de otorite kurmak isteyecektir. Her şeyin en iyisini o bilecek ve detaycı olacaktır. Eşiniz konuşkan, meraklı ve aklındakini hemen söyleyen biridir. Çok seyahat edebilir. Ticaret yapabilir. 

İkinci eşinizin karakteri için Ay'ınız 10.evdeyse kısmının ilk eşle ilgili olan kısmını ikinci eşinizin karakteri niyetine okuyabilirsiniz. 


Ay'ınız 4. evdeyse: 

İlk eşiniz başarılı ve saygıdeğer biridir. Eğer 10.evde zararlı yerleşimler yoksa eşiniz üzerinden siz de korunur ve güvende hissedersiniz. Eşinizin başına ne gelirse gelsin adeta yıkılmaz bir kale gibidir. Evliliğiniz bir ortaklıktan ziyade sosyal statü gerekliliğine daha yakındır. Bu yüzden eşiniz ne yaparsa yapsın evliliğe son vermek sizin için çok zordur. 

İkinci eşinizin karakteri için Ay'ınız 11.evdeyse kısmının ilk eşle ilgili olan kısmını ikinci eşinizin karakteri niyetine okuyabilirsiniz.


Ay'ınız 5. evdeyse: 

İlk eşinizle çok iyi arkadaşsınızdır. Beraberliğiniz hem sosyal hem de maddi anlamda şanslı ilerler. Eşiniz adeta sosyal bir kelebektir. Tanımadığı kimse yoktur. Oldukça karlı iş bağlantıları vardır. Siz de onun sayesinde çevrenizi ve gelirinizi artırabilirsiniz. 

İkinci eşinizin karakteri için Ay'ınız 12.evdeyse kısmının ilk eşle ilgili olan kısmını ikinci eşinizin karakteri niyetine okuyabilirsiniz.


Ay'ınız 6. evdeyse: 

İlk eşiniz ya fiziksel ya da zihinsel anlamda uzak diyarlardan gelmiş olabilir. Eşinizle hem fiziksel hem de zihinsel anlamda farklısınızdır. Eşiniz hayalperest olabilir. İçine kapanık, mesafeli veya sıklıkla hastalanabilen, naif biri de olabilir. Eşinizin kendine ait bir dünyası vardır ve sizin hayatınıza da fazla müdahale etmez.

İkinci eşinizin karakteri için Ay'ınız 1.evdeyse kısmının ilk eşle ilgili olan kısmını ikinci eşinizin karakteri niyetine okuyabilirsiniz.



Ay'ınız 7. evdeyse: 

İlk eşiniz adeta bir 'anne' veya 'ebeveyn' figürüdür. Sizin ve evinizin rahatı için didinir.  Sadece evlilikten doğan çocuklarınıza ebeveynlik yapmaz, evinizin de ihtiyaçlarını gözetir ve ev halkının sağlığı ve refahı için uğraşır. Eşiniz sağlığa önem veren, sportif, aktif, yaşam enerjisi yüksek, hırslı biridir. Bu evlilikte siz de adeta çocuklaşırsınız. 

İkinci eşinizin karakteri için Ay'ınız 2.evdeyse kısmının ilk eşle ilgili olan kısmını ikinci eşinizin karakteri niyetine okuyabilirsiniz.


Ay'ınız 8. evdeyse: 

İlk eşiniz para kazanma ve refah seviyesini artırma odaklıdır. Para etrafında sık sık konuşmalar yaparsınız. Eşiniz ailesine de düşkündür. Çocukluğunuzun duygusal travmalarından kaçarak evlenmiş olabilirsiniz. Duygusal anlamda bu evliliğe dezavantajlı başlarsınız zira aşina olduğunuz krizler ve ani değişimleri evliliğinizde de görmek istersiniz. Evliliğinize dair sırlar da olabilir. 2.evde zararlı yerleşimler yoksa evlilikten memnun ilerlenebilir. 

İkinci eşinizin karakteri için Ay'ınız 3.evdeyse kısmının ilk eşle ilgili olan kısmını ikinci eşinizin karakteri niyetine okuyabilirsiniz.



Ay'ınız 9. evdeyse: 

İlk eşinizin el ve ticari becerisi yüksektir.  Eşiniz adeta sekreteriniz, evrak takipçiniz gibidir. İletişim kabiliyeti yüksek, pratik biridir. 

İkinci eşinizin karakteri için Ay'ınız 4.evdeyse kısmının ilk eşle ilgili olan kısmını ikinci eşinizin karakteri niyetine okuyabilirsiniz.



Ay'ınız 10. evdeyse: 

İlk eşiniz, aile çevrenizin bildiği, memleketliniz biridir.  Evcimendir, iyi yemek yapar. Siz, dışarıdaki işlere odaklıyken o 'içerideki' işlerinizi halleder. Aileniz tarafından sevilen, sayılan biridir. 

İkinci eşinizin karakteri için Ay'ınız 5.evdeyse kısmının ilk eşle ilgili olan kısmını ikinci eşinizin karakteri niyetine okuyabilirsiniz.


Ay'ınız 11. evdeyse: 

İlk eşiniz, adeta çocuğunuz gibidir. Eşiniz ve çocuklarınızın etrafında bir hayat kurarsınız. Eşiniz riskli oyunları, sporu, spekülatif yatırımları, eğlenmeyi seven biri olabilir. Taşkınlıklarını dizginlemek size kalmıştır. Eşiniz, annesinin gözbebeği olarak yetiştiği şımartılmış bir çocukluktan gelmiş ve yetişkin hayatındaki pohpohu size devir olmuştur :)

İkinci eşinizin karakteri için Ay'ınız 6.evdeyse kısmının ilk eşle ilgili olan kısmını ikinci eşinizin karakteri niyetine okuyabilirsiniz.


Ay'ınız 12. evdeyse: 

İlk eşiniz, kolay beğenmeyen, eleştirel, titiz biridir ama siz de savruk olduğunuzdan sizin de etrafınızı toparlar. Siz zihninizi mühim meselelere yorma yolundayken hayatın angaryalarını eşiniz üstlenir. Bunu yaparken şikayet etmekten de geri kalmaz. Sıklıkla hastalanabilir de.  

İkinci eşinizin karakteri için Ay'ınız 7.evdeyse kısmının ilk eşle ilgili olan kısmını ikinci eşinizin karakteri niyetine okuyabilirsiniz.

--

UYARI: Tek bir astrolojik etkiden çok büyük ve genel çıkarımlar yapmamalısınız. Yukarıda bahsedilen etkileri zayıflatan, güçlendiren veya bambaşka anlamlara çeken başka durumlarınız da olabilir. Kişisel doğum haritanız bir bütündür. Parça parça etkiler bir araya geldiğinde bambaşka sonuçlar çıkarabilir. 

yesimarpat@gmail.com



Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder